Μαυρομάτης: «Η ΕΟΠΕ μπορεί να διοργανώσει F4 χωρίς επεισόδια»

Φώτης Καρακούσης
Μαυρομάτης: «Η ΕΟΠΕ μπορεί να διοργανώσει F4 χωρίς επεισόδια»

bet365

Ως απόδειξη πως μπορούν να γίνουν διοργανώσεις χωρίς επεισόδια χαρακτήρισε το φάιναλ φορ ανδρών ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας μιλώντας μετά το τέλος του φάιναλ φορ της Γλυφάδας ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές των τεσσάρων ομάδων για το θέαμα υψηλού επιπέδου που μας προσέφεραν αυτό το διήμερο στο φιλόξενο ΔΑΚ Γλυφάδας στο πλαίσιο του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο του βόλεϊ που δεν «τρομοκρατήθηκε» και τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες και τη διοργάνωση, καθώς και το Δήμο Γλυφάδας για την άψογη συνεργασία.

Η ΕΟΠΕ για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει επιτυχώς Final-4 χωρίς επεισόδια με αποκλειστικούς πρωταγωνιστές τους αθλητές των ομάδων και το άθλημα. Προσπαθήσαμε να έχουμε ένα γήπεδο με ανθρώπους μόνο του αθλήματος και αυτό ήταν προϋπόθεση για να έρθει η διοργάνωση στην Αθήνα. Σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε. Δεν παύει όμως να μας προκαλεί αρνητική εντύπωση, η δυσανάλογη διάσταση που προσπάθησαν ορισμένοι να δώσουν σε ζητήματα που θα είχαν λυθεί αν οι διοικήσεις των ομάδων συνεργάζονταν με την Ομοσπονδία αλλά και μεταξύ τους με ειλικρίνεια και καλή πρόθεση».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα