Πολυτιμότερος ο Σουλτανόπουλος (vid)

Πολυτιμότερος ο Σουλτανόπουλος (vid)

Πολυτιμότερος ο Σουλτανόπουλος (vid)

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Σουλτανόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ φορ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Μετά την Σύρο και στην Γλυφάδα έλαμψε το άστρο του Δημήτρη Σουλτανόπουλου. Ο κεντρικός του Ολυμπιακού που επέστρεψε στους Πειραιώτες δείχνει να περνάει μια νέα νιότη καθώς όχι απλά δεν σταματά να σηκώνει τρόπαια, αλλά το κάνει κατακτώντας και τους τίτλους του πολυτιμότερου παίκτη.

Αυτό έκανε και στο «Μάκης Λιούγκας», με τους συμπαίκτες του στο άκουσμα του ονόματός του να πανηγυρίζουν περισσότερο και από τον τελευταίο πόντο και το Κύπελλο, δείχνοντας πως ο κεντρικός της ομάδας είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του. Ο ίδιος από την άλλη έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο χαμηλών τόνων είναι αναφέροντας τα εξής: «Αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να καταφέρουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, δεν παίζει ρόλο ποιος είναι MVP. Εύχομαι πραγματικά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επέστρεψα στον Ολυμπιακό και ήθελα ήταν να επιστρέψω και στους τίτλους. Δόξα τω Θεώ τα κατάφερα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ψηφοφορία των δημοσιογράφων οι ψήφοι μοιράστηκαν (Σουλτανόπουλος: 8, Όγκουρτσακ: 7, Έγκλεσκανς:6, Σπίνου: 5, Κοκκινάκης: 2, Στιβαχτής:1, Φιλίποφ 1, Χριστοφιδέλης: 1).

Best of internet