Αρσενιάδης: «Μας μένει η πίκρα»

Αρσενιάδης: «Μας μένει η πίκρα»

Gazzetta team
Αρσενιάδης: «Μας μένει η πίκρα»

bet365

Ο Κώστας Αρσενιάδης χαρακτήρισε «άξιο Κυπελλούχο» τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι μενει η πίκρα στην ομάδα του, που θα μπρύσε να πάρει κάτι παραπάνω.

Οι δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

«Καταρχήν πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Νίκησε άξια. Εμείς είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι και για την απώλεια του Κυπέλλου και γιατί χάσαμε και έναν παίκτη. Μας μένει η πίκρα γιατί θα είμαστε άλλη ομάδα. Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους παίκτες μου, υπερέβαλαν εαυτό, παίξανε αξιοπρεπέστατα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια μέρα που ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Μας έλειψε κάτι λίγο, κάτι μικρό για το θαύμα. Δεν το καταφέραμε και αυτός μας στεναχωρεί αρκετά. Πρέπει να συνέλθουμε, έχουμε πρωτάθλημα μπροστά μας, τώρα ξεκινάνε και τα πλέι οφ».

Για τις φωνές του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στον ημιτελικό: «Γενικά δεν μιλάω για τη διαιτησία, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που μας αδίκησε εμάς πάρα μα πάρα πολλές φάσεις. Στεκόμαστε σε μια φάση που η μπάλα έχει βγει πολύ άουτ, ενώ έχει βρει πολύ νωρίτερα φιλέ, πριν καν βρει η μπάλα κάτω. Κάναμε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Η Κηφισιά κέρδισε, το αξίζαμε. Αυτό έχει σημασία, κακώς αναπαράγουν τέτοιες καταστάσεις σε ένα παιχνίδι που αδικηθήκαμε. Δηλαδή πρέπει να απολογηθούμε κιόλας.

Κάναμε μια ηρωική προσπάθεια, παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια κορυφαία ομάδα στον ελληνικό αθλητισμό. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αλλά αξίζουν και σε εμάς. Είμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παίξαμε καλό και προσεκτικό βόλεϊ. Σήμερα, ήξερα ότι αντιμετωπίζαμε προβλήματα και θα μας επηρέαζαν στον τελικό. Έτσι είναι ο αθλητισμός, όμως. Ήταν καλύτεροι από εμάς και μας κέρδισαν».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα