Πιάτσα: «Τυχερός που έχω τέτοιους παίκτες»

Gazzetta team
Πιάτσα: «Τυχερός που έχω τέτοιους παίκτες»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα, τονίζοντας πως αισθάνεται τυχερός που τους έχει. Σουλτανόπουλος: «τρομερό αυτό που έγινε».

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα, τονίζοντας μετά τη νέα μεγάλη ανατροπή και νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήταν παρόμοιο με την Σύρο αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. Στη Σύρο ήμασταν πίσω 2-0 αλλά μέχρι να φτάσουμε στο τάι μπρέικ ήμασταν πολύ μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ήμασταν πίσω 3 πόντους στο τρίτο σετ, ενώ σε αντίθεση με την Σύρο που ήμασταν πίσω και στο 5ο σετ, σήμερα ήταν διαφορετικά. Η ομάδα μας ξεκινάει και αλλάζει. Κάθε παίκτης που κλήθηκε να παίξει ήταν έτοιμος και αυτός με ικανοποιεί πάρα πολύ. Παλεύουν για κάθε μπαλιά, κάθε πόντο. Αυτό με γεμίζει με ικανοποίηση και ταυτόχρονα νιώθω τυχερός που έχω τέτοιους παίκτες».

Σουλτανόπουλος: «Κυνηγάμε την τύχη και μας δικαιώνει»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Σουλτανόπουλος τόνισε: «Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Είχαμε απογοητευτεί σε ένα σημείο, αλλά ο αθλητισμός αποδεικνύει πως τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει και ο τελευταίος πόντος. Φέτος δείχνει πως κάτι μας χρωστάει και πως πρέπει να πάρουμε. Ότι η τύχη είναι μαζί μας. Αλλά όπως είπε και ο προπονητής μας σε ένα ταϊμ-άουτ ότι την τύχη δεν την έχεις αν δεν την προκαλέσεις. Εμείς την κυνηγάμε και μας δικαιώνει.

Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, όχι τόσο της σωματική κούραση, όσο της πνευματικής. Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά ήμαστε καλά προπονημένοι θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε απέναντι σε μια καλή ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αν πάρουμε την βαθμολογική εικόνα των ομάδων τότε ο Ολυμπιακός ξεκινά από το 51-49 απέναντι στην Κηφισιά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα