Τσαλόπουλος: «Ως υπεύθυνος ακαδημιών ο Τσουκαλάς»

Φώτης Καρακούσης
Τσαλόπουλος: «Ως υπεύθυνος ακαδημιών ο Τσουκαλάς»

bet365

Επίθεση κατά του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη από τον επικεφαλής του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Τάκης Τσουκαλάς είχε βρεθεί στις εξέδρες ως εκπρόσωπος των ακαδημιών του Ολυμπιακού!

Μπορεί στις συσκέψεις πριν το φάιναλ φορ να είχε τονιστεί πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οργανωμένους φιλάθλους, ωστόσο στο κλειστό της Γλυφάδας υπήρξαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Για τον λόγο αυτό μάλιστα καθυστέρησε να αρχίσει και άλλο ο ημιτελικός ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ζητάνε να κατέβουν τα οπαδικά πανό, κάτι που όμως δεν έγινε.

Για το θέμα αυτό μίλησε μετά το τέλος του ημιτελικού ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Τάκης Τσουκαλάς βρέθηκε στις εξέδρες του «Μάκης Λιούγκας» ως εκπρόσωπος των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Επίσης επιτέθηκε κατά του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, τονίζοντας πως τον κορόιδεψε.

Αναλυτικά ο Αντώνης Τσαλόπουλος ανέφερε:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μία φορά. Δεν τα χάνουμε τα τρόπαια. Τα χαρίζουμε στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι φταίει, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να κερδίζουμε τόσο εύκολα τα δύο πρώτα σετ και μετά να έρχεται η κατάρρευση. Κάτι φταίει. Είναι κακό να πάρουμε εν θερμό αποφάσεις. Καλό είναι να ηρεμήσουμε και μετά να δούμε τι φταίει και ποια θα είναι η λύση που θα βρούμε. Πως θα ταρακουνήσουμε την ομάδα».

Για τις διαμαρτυρίες που υπήρξαν για την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού: «Αν δεν γίνουν λάθη, η ομάδα θα παίξει και του χρόνου πρωταγωνιστικό ρόλο. Η διάθεση υπάρχει. Είμαι καινούργιος. Μαθαίνω. Είμαι απογοητευμένος από τον εμπαιγμό του κ. Μαυρομάτη. Θαύμασα τις ακαδημίες του κ. Ολυμπιακού. Ο κ. Μαυρομάτης με κορόιδεψε. Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς, μπήκε στο γήπεδο δηλωμένος ως εκπρόσωπος των ακαδημιών στους «ερυθρόλευκους». Η ΕΟΠΕ δεν κράτησε καμία υπόσχεση. Παραμυθιάστηκα από τον κ. Μαυρομάτη. Δεν υπάρχει Αχιλλέας Μαυρομάτης για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό που έγινε. Εγώ μάλωσα με τον δικό μας κόσμο για να δώσω τον λόγο μου πως δεν θα έχουμε οργανωμένους και τελικά την πατήσαμε. Την ευθύνη την παίρνω εγώ γι’ αυτό που έγινε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα