Οι ...διπλωμάτες του F-4

Gazzetta team
Οι ...διπλωμάτες του F-4

bet365

Oι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στο Final 4 του Κυπέλλου ανδρών ξεκαθάρισαν ότι το έχει συμβεί μέχρι τώρα στα μεταξύ τους παιχνίδια, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς οι ημιτελικοί είναι τελείως διαφορετικές αναμετρήσεις.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Εύχομαι να γίνει ένα φάιναλ-4 αντάξιο στο όνομα των ομάδων, να γεμίσει το γήπεδο με οικογένειες και παιδιά και το επίπεδο του θεάματος να είναι αυτό που περιμένουν όλοι.

Δεν σκεφτόμαστε την σύγκριση με ομάδες του παρελθόντος, κοιτάμε την δική μας προσπάθεια και είναι λάθος να συνδεθεί το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα δεν κρίνεσαι από ένα αποτέλεσμα από το σύνολο των αγώνων. Εδώ σε 24 ώρες κρίνονται τα πάντα, όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα τους όπως και εγώ».

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θέλησε να κάνει μία ευχή για το μέλλον για το άθλημα: «Το άθλημα μας αξίζει πολύ μεγαλύτερα γήπεδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, με την ευχή να υπάρχουν κάποια στιγμή και φίλοι των ομάδων.

Για την ομάδα μου να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε σε ένα φάιναλ-4 μετά από αρκετά χρόνια αλλά αυτό δεν μας φτάνει. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες μας για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά δεν έχει σημασία, τα αντιμετωπίζουμε εδώ και ένα μήνα. Θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα τόνισε: «Ευχαριστώ τον Δήμο Γλυφάδας και εσάς τους δημοσιογράφους γιατί ξέρω ότι θέλετε να ευχαριστηθείτε τους αγώνες με όμορφο θέματα και να δείτε βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

Είναι ο πρώτος μου χρόνος στην Ελλάδα και οι παίχτες μου έχουν δώσει την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα δεύτερο φάιναλ-4. Αύριο θα γίνουν πολύ δύσκολα και όμορφα παιχνίδια. Εύχομαι όλος ο κόσμος να ευχαριστηθεί τους αγώνες. Περιμένω έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, καμία σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν θα παίξουν ρόλο οι νίκες μας επί του ΠΑΟΚ φέτος. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Γλυφάδας είπε: «Εύχομαι και πιστεύω ότι αυτή η διοργάνωση θα έχει απόλυτη επιτυχία. Όλοι θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει σκληρούς αθλητές, καλό σύνολο και το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας.

Έχουμε δουλέψει καλά και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό που μας περιμένει αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς εύκολα να κάνεις προβλέψεις για τέτοιους αγώνες και αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι το φαβορί τότε θα πρέπει να δείτε τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4 (υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2).
Σάββατο 26 Μαρτίου

15:30, Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιάς
18:30, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Κυριακή 27 Μαρτίου
18:00, Τελικός

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα