Μία αγωνιστική πριν το τέλος!

Gazzetta team
Μία αγωνιστική πριν το τέλος!

bet365

Μια στροφή πριν την ολοκλήρωση της Α1 γυναικών και το πιο όμορφο πρωτάθλημα κρατάει αμείωτο το αγωνιστικό ενδιαφέρον με «μάχες» σε όλα τα επίπεδα.

18.00 ΓΣ Ηλιούπολης - Παναθηναϊκός ΑΟ

Να αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων θέλει ο Γ.Σ Ηλιουπολης στον τελευταίο αγώνα εντός έδρας για τη φετινή σεζόν, καθώς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Η προπονήτρια του Γ.Σ Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη τόνισε: «Σίγουρα έχουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου δυο δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό και Πανναξιακό αλλά θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανταγωνιστική και ολοκληρωμένη ομάδα που βρίσκεταο ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς όπως έχει αυτη τη στιγμή προερχόμαστε από ήττα στο Ρέθυμνο και θέλουμε στο τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι να αφήσουμε καλές εντυπώσεις και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Από τη μεριά του, ο κόουτς των «πρασίνων», Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου: «Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η νίκη. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά κατά τη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα προσπαθήσουμε μέσα από το αυριανό παιχνίδι να δούμε που βρισκόμαστε αγωνιστικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, διότι θα μας βοηθήσουν και για τα παιχνίδια που ακολουθούν, στον ψυχολογικό τομέα και γενικότερα στο κλίμα που θα επικρατεί στην ομάδα».

18.00 Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - ΑΣ Άρη

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός αναμετράται με τον Άρη στην τελευταία εντός έδρας παράσταση της σεζόν.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Λάμπρος Πράππας ανέφερε για την αναμέτρηση: «Έχουν μείνει τα δύο τελευταία παιχνίδια της φετινής χρονιάς που είναι και τα τελευταία μας στην Α1 και θα προσπαθήσουμε να τα ευχαριστηθούμε και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Από την άλλη, ο Άρης που βρίσκεται με 43 βαθμούς στην 5η θέση διεκδικώντας μια θέση στην τετράδα, αναζητά τους τρεις βαθμούς και έχει στραμμένο το βλέμμα του και στην αναμέτρηση των Κυκλάδων.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης σημείωσε για το αυριανό παιχνίδι: «Πρέπει να δείξουμε προσοχή και σοβαρότητα για να πάρουμε το τρίποντο. Δεν μας απασχολούν τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες, αλλά το τι θα κάνουμε στο δικό μας παιχνίδι».

16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ Αθηνών (Novasports 6)

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και μοναδική απουσία την Άννα Λαζάρεβιτς που δεν έχει επανέλθει ακόμα μετά τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε:
«Τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε, μας στοίχισαν στον προηγούμενο αγώνα, αλλά πιστεύω ότι στο ματς με την ΑΕΚ όποιες από τις αθλήτριες μου, καταφέρουν τελικά να αγωνιστούν, θα παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Στόχος μας φυσικά είναι η νίκη μέσα στο γήπεδο μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να την κατακτήσουμε».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης σχολίασε: «Η ομάδα είναι έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι ενώ προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν. Πιστεύω να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

18.00 ΑΟ Θήρας - ΑΟΝ Πανναξιακός

Στο ντέρμπι Κυκλάδων, ο ΑΟΘ φιλοξενεί τον Πανναξιακό με τις δυο ομάδες να θελουν τους βαθμούς προκειμένου να εδραιωθούν στην τετράδα. Η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Νάξου στην 4η με 44 βαθμούς.

Ο ΑΟ Θήρας θα παρουσιαστεί πλήρης στην αναμέτρηση με τον τεχνικό της νησιωτικής ομάδας, Απόστολο Οικονόμου να τονίζει: «Αδιαμφισβήτητα ειναι το ντέρμπι της 4αδας αναμεσα σε 2 πολυ καλές ομάδες και για εμας θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ματς της χρονιάς , όπου με νίκη κανουμε ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας . Σεβόμαστε κ υπολογίζουμε τον Παναξιακο , αλλα πιστεύω παράλληλα στο ταλέντο και την προσωπικοτητα των παικτριών μου και θεωρώ πως αν παίξουμε στα όρια μας , ειμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος .Μονο την νίκη θελουμε αυριο και με την βοήθεια του κόσμου μας , θα δωσουμε όλη μας την ενέργεια για να την πετύχουμε . Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι μεσα σε ένα πολυ όμορφο περιβάλλον και ο καλύτερος να κερδίσει».

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, ο Πανναξιακός με ψυχολογία ταξιδεύει στη Σαντορίνη για το τοπικό ντέρμπι με τον Ζόραν Κόβαζιτς να σχολιάζει: «Έχουμε προετοιμαστεί και πιστεύω να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι μέσα σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι».

Βαθμολογία
No.ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΉττεςΣετ υπέρΣετ κατά
1Ολυμπιακός ΣΦΠ5620191588
2Παναθηναϊκός ΑΟ49201645316
3ΑΟ Θήρας45201645021
4ΑΟΝ Πανναξιακός44201555028
5ΑΣ Άρης43201554928
6ΑΕΚ Αθηνών31209114340
7ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil25208123646
8ΓΣ Ηλιούπολης23208123143
9ΑΠΣ Αίας Ευόσμου17206142246
10ΟΠ Ρεθύμνου13204162053
11Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός8202181554
12ΑΟΦ Πορφύρας6202181357
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα