Κοβάτσεβιτς: «Δεν ήταν εύκολο»

Κοβάτσεβιτς: «Δεν ήταν εύκολο»

bet365

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε ότι μόνο εύκολο δεν ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ και πως οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν σεβασμό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΙΟΣ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Παρά το 3-0 στα σετ στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών στο βόλεϊ, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε ότι μόνο εύκολα δεν ήρθε η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ τονίζοντας πως η ομάδα του έδειξε σεβασμό στον αντίπαλο. «Ήταν εύκολο γιατί ήμασταν προετοιμασμένοι καλά από τους στατιστικολόγους και το σταφ μέχρι τα κορίτσια.

Μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν, σίγουρα δεν μπορείς να προετοιμάσεις έναν αγώνα τόσο γρήγορα, αυτό το αποτέλεσμα βγαίνει μέσα από τη δουλειά. Δέιξαμε σεβασμό στον αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος που μαθαίνω ότι είμαι ο πρώτος ξένος προπονητής που κατακτά το Κύπελλο, αλλά και γιατί η ομάδα «σπάει» τα ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη σε όλα τα σπορ, οι συνθήκες είναι άριστες και τέτοιες συνθήκες τις βρίσκεις σε ελάχιστες ομάδες στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια για όλη τη διοργάνωση», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα