Χριστοδούλου: «Ήμουν σίγουρη μετά την χθεσινή νίκη» (gTV)

Χριστοδούλου: «Ήμουν σίγουρη μετά την χθεσινή νίκη» (gTV)

Χριστοδούλου: «Ήμουν σίγουρη μετά την χθεσινή νίκη» (gTV)

bet365

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό, όλοι ήταν σίγουροι πως θα έφτανε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως τόνισε και στο gazzetta.gr η Στέλλα Χριστοδούλου. ΧΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού σήκωσε ένα ακόμα τρόπαιο, το αφιέρωσε στην ομάδα της, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και την «Novibet» που όπως τόνισε στηρίζει τους Πειραιώτες σε τόσο δύσκολες στιγμές.

Αρχικά μιλώντας στο gazzetta.gr για τον τελικό με την ΑΕΚ ανέφερε: «Σίγουρα περιμέναμε ένα καλύτερο παιχνίδι από την ΑΕΚ, αλλά πιέσαμε τον αντίπαλό μας σε σημεία όπως είναι η υποδοχή και επιθετικά και γιαυτό φάνηκε εύκολη η νίκη. Θέλαμε πολύ αυτό το Κύπελλο και νομίζω πως το βγάλαμε στο γήπεδο με σκληρή δουλειά, ψυχή και ομαδικότητα».

Τελικά ο τελικός ήταν ουσιαστικά χθες;
«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι ο βασικός και αιώνιος αντίπαλός μας, από εκεί και πέρα η κληρωτίδα έβγαλε να υπάρχει ένας πρόωρος τελικός. Αφού καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι με αυτή την μεγάλη ανατροπή, ήμουν σίγουρη πως η ομάδα θα παρουσιαστεί εδώ αντάξια για να πάρει και αυτόν τον τίτλο»

Αυτό ήταν το 6ο Κύπελλο και ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα περισσότερα. Τι έχεις να πεις γιαυτό;
«Είμαστε το λιγότερο ενθουσιασμένες και χαρούμενες που καταφέραμε να πάρουμε το έκτο Κύπελλο για την ομάδα μας, να είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που έχουμε πάρει έξι συνεχόμενους τίτλους. Αυτό οφείλεται όμως σε μια πολύ καλή οργάνωση από την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τις αθλήτριες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους χορηγούς μας και την Novibet που μας στηρίζει και είναι δίπλα μας σε τόσο δύσκολους καιρούς».

Θέλεις κάπου να το αφιερώσεις;
«Θέλω να το αφιερώσω στην ομάδα μου στις συμπαίκτριές μου που είμαστε τόσες ώρες μαζί, που έχουμε ένα καταπληκτικό κλίμα και αυτό που κάνουμε το ευχαριστιόμαστε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα