Γιώτα: «Συνεχίζουμε, δεν μας κρατάει τίποτα» (gTV)

Γιώτα: «Συνεχίζουμε, δεν μας κρατάει τίποτα» (gTV)

Γιώτα: «Συνεχίζουμε, δεν μας κρατάει τίποτα» (gTV)

bet365

Η Κατερίνα Γιώτα μιλάει στο gazzetta.gr για την κατάκτηση του έκτου Κυπέλλου και τονίζει πλέον δεν κρατάει τίποτα τον Ολυμπιακό. ΧΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Η σημερινή ημέρα όπως είναι φυσικό θα είναι συνέχεια στο μυαλό των παικτριών του Ολυμπιακού καθώς η ομάδα τους έγραψε ιστορία κατακτώντας το 6ο Κύπελλο και έγινε αυτή με τα περισσότερα. Η κεντρική των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στο gazzetta.gr ανέφερε πως αυτό είναι μόνο η αρχή και πως πλέον κανείς δεν μπορεί να σταματήσει του Πειραιώτες.

Αρχικά επισήμανε: «Ήταν δύσκολος από άλλη άποψη. Ήρθαμε από έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό που κερδίσαμε με 3-2 τον Παναθηναϊκό, σίγουρα υπήρξε κάποια κούραση, αλλά όταν παίζεις για τίτλο δεν σε ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα, παίζεις με την ψυχή σου για να το κατακτήσεις».

Ο τελικός ήταν ουσιαστικά χθες;
«Ναι ήταν ο χθεσινός. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου κάναμε κατάθεση ψυχής».

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 6ο Κύπελλο, τι έχεις να πεις γιαυτό;
«Σπάσαμε το ρεκόρ και συνεχίζουμε. Δεν μας κρατάει τίποτα».

Που θα ήθελες να το αφιερώσεις;
«Θέλω να το αφιερώσω στην ομάδα μου, στα κορίτσια μου που είμαστε κάθε μέρα μαζί και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου καθημερινά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα