Πανέτοιμοι οι... αιώνιοι! (vid)

Πανέτοιμοι οι... αιώνιοι! (vid)

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής (17:30). ΧΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Θεωρείται και όχι άδικα ως ο πρόωρος τελικός, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο (όσο σίγουρο μπορεί να είναι κάτι στον αθλητισμό), πως όποιος κερδίσει ουσιαστικά θα κατακτήσει και το Κύπελλο. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τους δύο μονομάχους του πρώτου ημιτελικού του φάιναλ φορ Κυπέλλου Γυναικών «Astra Airlines». Οι δύο... αιώνιοι θα αναμετρηθούν την Παρασκευή στις 17:30, με τον νικητή όπως αναφέραμε να κάνει άλμα κούπας.

Σήμερα το απόγευμα στο κλειστό Καμποχωρών οι Γιώργος Ρούσης και Μπράνκο Κοβάσεβιτς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Οι «πράσινες» βέβαια έχουν ήδη ένα και αυτό μεγάλο, καθώς δεν θα αγωνιστεί η τραυματίας Μαρία Νομικού, αλλά δεν είχε παίξει και στο προ λίγων ημερών παιχνίδι στο Ρέντη, όταν ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με δυσκολία 3-2.

Και οι δύο προπονητές δεν ανέβασαν πολύ τον ρυθμό, κάτι λογικό καθώς αύριο θα είναι το μεγάλο ντέρμπι, ρίχνοντας το μεγαλύτερο βάρος στην τακτική και στο πως θα εξουδετερώσουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτό κυρίως θα προσπαθήσουν να το κάνουν μέσω του σερβίς, ενώ θα δώσουν επίσης βάρος και στο μπλοκ. Το σίγουρο είναι πως η αισιοδοξία και για τους δύο είναι μεγάλη, καθώς ναι μεν υπάρχει φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός, ωστόσο με δεδομένο πως είναι ένα ματς χωρίς αύριο, όλα μπορούν να συμβούν, όπως φάνηκε και το περασμένο Σάββατο, όταν το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα