Βόλεϊ μεσοπέλαγα (vids&pics)

Gazzetta team
Βόλεϊ μεσοπέλαγα (vids&pics)

bet365

Όλη η Ελλάδα έπαιξε χθες βόλεϊ στο πλαίσιο του #OneDayMore4Volleyball, με αποκορύφωμα το ματς ερασιτεχνικής ομάδας πάνω σε ferry boat στη διαδρομή από την Αντίπαρο στην Πάρο.

Όλη η Ελλάδα συμμετείχε με επιτυχία στην δράση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλεϊ #OneDayMore4Volleyball και συνέβαλε στο ρεκόρ που αναμένεται να καταγραφεί για την 29η Φεβρουαρίου 2016!

Στο Ferry Boat η Αντίπαρος

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη φοβερή ιδέα που είχε ομάδα από την Αντίπαρο να παίξει βόλεϊ πάνω σε ferry boat! Η πρωτότυπη ιδέα της ερασιτεχνικής γυναικείας ομάδας (αναψυχής) του νησιού δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητη και ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται viral στα socialmedia με ξεχωριστή αναφορά από την FIVB. Η μπάλα μάλιστα μετά από λάθος άμυνα... πέφτει στη θάλασσα με το βίντεο και τις φωτογραφίες να είναι απολαυστικές, μια πραγματική διαφήμιση για τη χώρα μας!

Δυναμικά και η Ορεστιάδα

Η «Μητρόπολη του βόλεϊ» τίμησε με τη σειρά της την πανευρωπαϊκή δράση. Σε μια όμορφη εκδήλωση που περιλάμβανε ένα φιλικό αγώνα βόλεϊ μεταξύ των παμπαίδων ο Άθλος Ορεστιάδας και το 2ο γυμνάσιο Ορεστιάδας διασκέδασαν και χάρηκαν με τη ψυχή τους τη συμμετοχή τους στο ρεκόρ!

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια με το λογότυπο της δράσης #Onemoreday4volleyball , τα λογότυπα του Άθλου Ορεστιάδας και του 2ου γυμνασίου Ορεστιάδας ‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΖΥΗΝΟΣ’ και από ένα δίπλωμα συμμετοχής. Τα διπλώματα συμμετοχής απένειμε στους αθλητές ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Κος Μαυρίδης Βασίλειος.

Αλλά και οι Ακαδημίες του Α.Ο Ορεστιάδας έλαβαν δυναμικά μέρος στο #onedaymore4volleyball. Αγοράκια και κοριτσάκια όλων των ηλικιών έπαιξαν από ένα σετ των 29πόντων και... σέλφαραν με το λογότυπο της καμπάνιας!

Μαμάδες εναντίον θυγατέρων

Ακόμα μια εξαιρετική ιδέα είχε ο Γ.Σ Κερατέας που πραγματοποιήσε την ίδια μέρα τρεις δράσεις. Μητέρες αθλητριών αγωνίστηκαν κόντρα στις κόρες τους και φυσικά οι πρώτες βγήκαν νικήτριες ενώ μέχρι και η... ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου αντί για μπάλα μπάσκετ «έπιασε» μπάλα βόλεϊ στηρίζοντας την ημέρα! Τέλος, πριν από τον προγραματισμένο αγώνα πρωταθληματος Γ.Σ.Κερατέας-ΑΕ Αθήνα Μαγκουφάνα, οι δυο ομάδες επαιξαν το σετ των 29πόντων συμμετέχοντας στην καμπάνια!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι πραγματοποίησαν τη δράση αυτή, με τυχαία σειρά αναφέρουμε τις ομάδες και τα σχολεία που μέχρι και αυτή την ώρα στέλνουν το υλικό τους: Πανναξιακός, Γ.Σ Ηλιούπολης, ΑΟΦ Πορφύρας, Πανερυθραϊκός, Α.Ε Γκύζη Πολυγώνου, Γ.Σ Κερατέας, Α.Ε Αθήνα Μαγκουφάνα, Α.Ο Ορεστιάδας, Άθλος Ορεστιάδας, Αντίπαρος, ο Ρ.Σ.Φ.Π Τελχινίς, η Ροδίων Άθλησις, Α.Ο Αιγάλεω, ΑΕ Αμπελοκήπων, Περιστέρι Βόλεϊ, Α.Σ Ιτέας Φωκίδας 2000, Α.Σ Δωρίδα, Ερυθρός Αστέρας 2015, Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου!

Το υλικό από όλες τις ομάδες από χτες αποστέλλεται στην Ομοσπονδία. Όσες ομάδες έλαβαν μέρος αναρτώνται ήδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΕΟΠΕ με την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία να στηρίζει τη δράση αυτή και να αναδημοσιεύει τις καλύτερες φωτογραφίες μας!

 

Τελευταία Νέα