Ο θεαματικός Ενγκαπέθ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ο θεαματικός Ενγκαπέθ (vids)

bet365

Ο ορισμός του θεάματος στο βόλεϊ είναι ο Έρβιν Ενγκαπέθ με τον Γάλλο ακραίο της Μόντενα να καρφώνει για ακόμα μία φορά ανάποδα και να «τρελαίνει» κόσμο.

Υπάρχουν παίκτες, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα που λες πως θα πας να τον δεις ότι και να γίνει. Θα πληρώσεις το εισιτήριό σου να τον απολαύσεις σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται. Ένας από αυτούς για το βόλεϊ είναι ο Έρβιν Ενγκαπέθ ή αλλιώς ο άνθρωπος-θέαμα. Ο Γάλλος της Μόντενα είναι το λιγότερο εντυπωσιακός, κάτι που έδειξε για ακόμα μία φορά στο ματς με τη Λούμπε. Τι έκανε; Κάτι που έχει ξανακάνει αλλά όσες φορές και να το κάνει θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό. Κάρφωσε με την πλάτη γυρισμένη και μετά αποθεώθηκε από τον κόσμο της Μόντενα που τον λατρεύει.

Θυμίζουμε βέβαια πως ο... τρελός Γάλλος είχε κάνει κάτι ανάλογο όχι σε απλό παιχνίδι, αλλά στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μάλιστα όχι σε κάποιον αδιάφορο πόντο αλλά στο 28-27 του τρίτου σετ, δίνοντας με τον πόντο αυτό τον τίτλο στους «τρικολόρ». Είπαμε ο άνθρωπος κουβαλάει μπόλικη τρέλα με τους φίλους της Μόντενα να είναι τυχεροί που τον απολαμβάνουν σε κάθε ματς.

 

Τελευταία Νέα