«Σφραγίζει» εισιτήριο για F-4 ο νικητής του Π.Α.Ο-Α.Ο Θήρας

Gazzetta team
«Σφραγίζει» εισιτήριο για F-4 ο νικητής του Π.Α.Ο-Α.Ο Θήρας

bet365

Το τρίτο μεγάλο «εισιτήριο» για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στις γυναίκες κρίνεται την Πέμπτη (18/2) στο κλειστό του Πανελλήνιου Γ.Σ., εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Α.Ο Θήρας στην νοκ άουτ αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Οι «πράσινες» θέλουν να βρεθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη μεγάλη γιορτή του Φάιναλ-4 ενώ η ομάδα της Σαντορίνης ψάχνει την παρθενική της παρουσία στην τελική φάση του θεσμού.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης τόνισε: «Παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε καθώς θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, που είναι και από τους βασικούς μας στόχους. Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου, που φέτος έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό «πρόσωπο», το… θηρίο που πρέπει να σκοτώσουμε είναι ο δικός μας κακός εαυτός. Επιπλέον να αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε στην απόδοσή μας από αγωνιστική σε αγωνιστική κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Εάν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, τότε θα πετύχουμε τη νίκη. Θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, καθώς η παρουσία του μας δίνει πάντα μεγάλη ώθηση».

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής του Α.Ο Θήρας, Αποστόλης Οικονόμου –που θα έχει στη διάθεσή του τις Βίντοβις, Κιγιάκοβα- ανέφερε: «Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι όπου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στα όριά μας. Δεν μας ξεγελάει η ήττα του αντιπάλου στον Άρη, καθώς αυτή είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το καλύτερό του παιχνίδι και για να έχουμε ελπίδες πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το άγχος. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, καθώς παίζει εντός έδρας και θα έχει άγχος, οπότε εμείς θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιια πράγματα και να ρισκάρουμε περισσότερο παίζοντας απελευθερωμένα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα