Η Λαμία σταμάτησε την Δραπετσώνα

Η Λαμία σταμάτησε την Δραπετσώνα

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτισε τη διοργάνωση του Κυπέλλου η Δραπετσώνα, η μοναδική εκπρόσωπος της Β’ Εθνικής που έφτασε μέχρι τους ‘16’, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από την Λαμία.

Η Λαμία σταμάτησε την Δραπετσώνα

Η Δραπετσώνα εκμεταλλευόμενη και τα προβλήματα της Λαμίας αιφνιδίασε στο πρώτο σετ (όπου ελλείψει άλλων εναλλακτικών λύσεων ο Πέτιο Ντραγκίεφ χρησιμοποίησε τον Αγγελόπουλο κεντρικό) κι έχοντας σταθερά το προβάδισμα από την αρχή (8-6, 12-9, 17-12, 21-19) πήρε το πρώτο σετ.

Στο β’ σετ ο προπονητής της Λαμίας πέρασε στο κέντρο τον Αραούχοκαι κάποια στιγμή η ομάδα του βρήκε ρυθμό μετατρέποντας το 12-13 σε 16-24, ενώ ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στο γ’ σετ.

Εκεί η Λαμία προηγήθηκε με 21-24, όμως η Δραπετσώνας με φοβερές άμυνες και κόντρα μπάλες ισοφάρισε 24-24 για να φτάσουμε στο 26-26 όπου Χέντσι και Χέικγουορθ διαμόρφωσαν το 26-28 για να επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι σχετικά εύκολα στο δ’ σετ.

Η γνώμη του πάγκου

Δημήτρης Χατζημιχάλης: «Ήταν το επιστέγασμα μιας πορείας που έκαναν τα παιδιά. Κοντράραμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω στο τρίτο σετ αλλά έτσι είναι το βόλεϊ και ο αθλητισμός κρίνεται στις μπορουσε το βόλεϊ και ο αθλητισμός κρίνεται στις λεπτομέρειες. Είμαι πολύ ευχαρισμένος για όλη την προσπάθεια που έγινε».

Πέτιο Ντραγκίεφ: «Κρατάμε το αποτέλεσμα, είχαμε προβλήματα και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε. Ωστόσο μέχρι την επόμενη φάση θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, θα βρούμε ρυθμό και το Κύπελλο θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Οι συνθέσεις:

ΔΑΣ Δραπετσώνας (Χατζημιχάλης): Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Αντωνιάδης -λ / Τζανετόπουλος, Στρατηηός, Ανδρεόπουλος, Καρανικολάου, Γιωτάκης, Μεσσάλας, Ορμενάι

ΓΣ Λαμία (Ντραγκίεφ) Δημητριάδης, Χέντσι, Παπαθωμόπουλος, Χέικγουορθ, Καπίρης, Αγγελόπουλος, Τσιράκης -λ / Αραούχο, Καρβούνης

 

 

Best of internet