Ηλιούπολη - ΖΑΟΝ 3-0

Gazzetta team
Ηλιούπολη - ΖΑΟΝ 3-0

bet365

Η Ηλιούπολη προκρίθηκε στους ‘8’ του Κυπέλλου και αύριο θα συμμετάσχει στην κλήρωση των προημιτελικών (11:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ) επικρατώντας με 3-0 του ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο.

Στο πρώτο σετ το 3-4 έγινε 4-8 και 8-16 με την Ηλιούπολη να φτάνει στο 0-1 ενώ στο β’ ο ΖΑΟΝ είχε το προβάδισμα μέχρι το 12-11 με τις φιλοξενούμενες να προσπερνούν με 13-14 και στο 16-17 να ανοίγουν την διαφορά (16-20) και με συνολικό σερί 1-8 να κατακτούν και το δεύτερο σετ.

Με την Ηλιούπολη να προηγείται 2-7 και 5-11 το γ’ σετ έμοιαζε διαδικαστικό αλλά ο μαχητικός ΖΑΟΝ πλησίασε σε 13-15 ωστόσο εκεί ένα νέο σερί της Ηλιούπολης έστειλε τη διαφορά στο 13-19 και όλα τελείωσαν».

«Κάναμε ένα άσχημο πρώτο σετ όπου φάνηκε η διαφορά κατηγορίας, αλλά στο β’ σετ μπήκαμε στον αγώνα ωστόσο στα κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη. Μας έλλειψε η Κτιστάκη που θα μπορούσε να βοηθήσει ενώ δεν μπορέσαμε να πιέσουμε την υποδοχή της Ηλιούπολης και έτσι ήρθε το τελικό σκορ», είπε η Πέπη Μπλάμη με την Δήμητρα Λυκογιάννη να συμπληρώνει: «Μετά από πολύ καιρό βρεθήκαμε σήμερα να παίζουμε με όλες τις αθλήτριες χωρίς να έχουμε κάνει μια προπόνηση σαν ομάδα. Δεν ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, ωστόσο δικαιολογώ αυτή την εμφάνιση αφού είχαμε πολλά προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες».

Τα σετ: 15-25, 17-25, 20-25
ΖΑΟΝ (Μπλάμη) Φιλιπιόνοκα, Τσατσούρι, Γιαννακοπούλου, Μπαφατάκη, Καλαϊτζάκη, Κιουτσιούκη, Ξηντάρα -λ / Καντάρη, Μουρατίδη, Αναστασίου,
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη) Γκλιγκόροβιτς, Γιοβάνη, Μαλουσάρη, Μαρκοπούλου, Βέλλιου, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου -λ / Καπέλλου

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα