Χωρίς πρόβλημα στα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Χωρίς πρόβλημα στα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Χωρίς πρόβλημα στα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του πιο σημαντικού αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου, με τις «πράσινες» να επικρατούν του Πανναξιακού και να προκρίνονται τα προημιτελικά του θεσμού.

Η κληρωτίδα του Κυπέλλου είχε βγάλει δύο σημαντικά παιχνίδια, το Άρης-Ολυμπιακός και το Παναθηναϊκός-Πανναξιακός. Και στα δύο προκρίθηκαν τα φαβορί, καθώς μετά τις «ερυθρόλευκες» που πέρασαν χθες από την Θεσσαλονίκη, ήρθαν και οι «πράσινες» να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά επικρατώντας μέσα στη Κυψέλη της ομάδας της Νάξου με 3-0 (25-13, 25-17, 25-22).

Ο αγώνας με εξαίρεση το τρίτο που κάτι η μείωση ρυθμού των γηπεδούχων, κάτι η άνοδος των φιλοξενούμενων, το έκαναν ντέρμπι, ήταν ένας άνετος περίπατος για την ομάδα του Γιώργου Ρούση που συνεχίζουν στο θεσμό περιμένοντας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες την κλήρωση που θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

«Στόχος μας ήταν η πρόκριση και το καταφέραμε απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα κάνοντας καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τώρα περιμένουμε την αυριανή κλήρωση για να δούμε την συνέχεια μας στο θεσμό», είπε ο Γιώργος Ρούσης ενώ η κεντρική του Πανναξιακού Ναταλία Μεταξά τόνισε: «Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο Παναθηναϊκός χωρίς να παίζει τόσο καλά πήρε τη νίκη… Στο τρίτο κάτι προσπαθήσαμε να κάνουμε, αλλά στα κρίσιμα σημεία δεν είχαμε καθαρό μυαλό».

Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-22

Παναθηναϊκός (Ρούσης) Κουτουξίδου, Νομικού, Τσίμα, Μόλναρ, Κωνσταντινίδου, Καββαδία, Ρόγκα -λ / Παπαδοπούλου.

Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Μιλοβα, Καρπουζά, Τοτσίφου, Διώτη, Φάρκωνα, Περίν, Κελεσίδου -λ / Μεταξά, Αποστολίδου, Νούσια, Δρακουλίδου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα