Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ο Πέτρογλου

Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ο Πέτρογλου

Μετά τις μεταγραφές και μία αποχώρηση στον ΠΑΟΚ, με τον Πέτρο Πέτρογλου να αποτελεί παρελθόν από τον «δικέφαλο του βορρά». Την Τρίτη η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων των «ασπρόμαυρων».

Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ο Πέτρογλου

Μετά τις αποκτήσεις των Λι, Γιαμπλόνσκι, Σμαραγδή και Τακουρίδη (και οι τέσσερις θα παρουσιαστούν την Τρίτη), ήρθε η ώρα να υπάρξει και μία αποχώρηση στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Πέτρο Πέτρογλου ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ γνωστοποιεί την αποχώρηση του Πέτρου Πέτρογλου από την ομάδα μας και του εύχεται να επιτύχουν οι επιλογές του και καλή τύχη στη νέα του καριέρα»

«Οι μικρές χρονικά εμπειρίες κτίζουν σχέσεις ζωής»

Ο Πέτρος Πέτρογλου αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Κατόπιν των ευχάριστων νέων για τη σημαντική ενίσχυση της ομάδας μου με παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, θα ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφαση μου να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ, όπως έχω ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ.Αθανάσιο Κατσαρή , ο οποίος, εδώ και κάποιο διάστημα, είναι γνώστης κάποιων προσωπικών μου θεμάτων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και ίσως επιβάλλουν και την παρουσία μου στο εξωτερικό πολύ σύντομα.

Έχοντας τη σιγουριά ότι η απουσία μου δεν ζημιώνει αγωνιστικά την ομάδα, θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον κ.Κατσαρή που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και πίστεψε σε εμένα ότι μπορώ να συμβάλω στο αγωνιστικό όραμα που έχει για τον ΠΑΟΚ, τον Πρόεδρο του ΤΑΑ κ.Τσαλόπουλο που θεωρώ ότι η παρουσία του στο χώρο του βόλεϊ μας τιμά όλους, ζητώντας του ταπεινά συγνώμη για το σύντομο διάστημα της συνεργασίας μας, τους ανθρώπους της Διοίκησης, το προπονητικό team, τους συμπαίκτες μου και τον κάθε απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ που έτρεχε να μας βοηθήσει όπου και εάν παίζαμε.

Τα παραπάνω λόγια ίσως δεν μπορούν να αποτυπώσουν αυτό που πραγματικά ένιωσα παίζοντας γι'αυτή την ομάδα. Καμιά φορά οι μικρές χρονικά εμπειρίες κτίζουν σχέσεις ζωής».

Best of internet