Έτοιμος για την πρόκριση ο Εθνικός

Gazzetta team
Έτοιμος για την πρόκριση ο Εθνικός

bet365

Αποφασισμένος να γράψει ιστορία στα κύπελλα Ευρώπης είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Έβρου την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 19.00 υποδέχεται την σερβική Σπαρτάκ Λιγκ στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ.
Στον πρώτο αγώνα ο Εθνικός είχε νικήσει 3-2 σετ και για να προκριθεί θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση ήττας με 3-2 σετ θα παιχτεί «χρυσό» σετ 15 πόντων.

Εάν ο Εθνικός τα καταφέρει θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Σερβία, ο Εθνικός θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Ιγκόρ Γκιλέν. Απαντες στην ομάδα του Έβρου επιζητούν και χρειάζονται τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου και απευθύνουν κάλεσμα προς τους Αλεξανδρουπολίτες να γεμίσουν το γήπεδο και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μετά.

«Το παιχνίδι με την Σπάρτακ είναι δύσκολο αφού πρόκειται για και καλή και δουλεμένη ομάδα. Σίγουρα το υπέρ μας αποτέλεσμα μας δίνει πλεονέκτημα αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε. Όλοι μας θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Τον χρειαζόμαστε, θέλουμε να γίνει ο 7ος παίκτης μας» δήλωσε ο Κώστας Δαλακούρας.

Διαιτητές της συνάντησης Στόγιαν Μπάρεφ (Βουλγαρία) και Μπενόνε Βιζαν (Ρουμανία)

Εισιτήρια θα προπωλούνται από το πρωί στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού (10.00-13.00)

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα