Μόλναρ με την βοήθεια Αλαφούζου

Μόλναρ με την βοήθεια Αλαφούζου

Gazzetta team
Μόλναρ με την βοήθεια Αλαφούζου

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή της Μπριζίτα Μόλναρ, ευχαριστώντας τον Γιάννη Αλαφούζο για την πολύτιμη συμβουλή στην επίτευξη της συμφωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού...

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση της Σέρβας ακραίας Μπριζίτκα Μόλναρ και ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την πολύτιμη συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτής της συμφωνίας.

Η κορυφαία διεθνής βολεϊμπολίστρια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι έως το τέλος της σεζόν. Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1985 στη Σερβία και έχει ύψος 1.82μ. Η Μόλναρ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Α.Ο. από το 2009 μέχρι το 2011 και αποτέλεσε "ακρογωνιαίο λίθο" στην κατάκτηση του «νταμπλ» του 2010 και του πρωταθλήματος Ελλάδος το 2011.

Στη συνέχεια της καριέρας της ακολούθησαν οι παρακάτω ομάδες:

2014-15 Tianjin Volleyball Κίνα

2013-14 Atom Trefl Sopot Πολωνία

2012-13 Galatasaray Daikin Τουρκία

2011-12 NEC Red Rockets Ιαπωνία

Η νεοαποκτηθείσα ακραία δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό μετά από τέσσερα χρόνια και νιώθω ότι γύρισα στο «σπίτι» μου. Την Τετάρτη πραγματοποίησα και την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και διαπίστωσα ότι το κλίμα είναι πολύ καλό. Όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ συνάντησα και την παλιά μου συμπαίκτρια, την Νικολέτα Κουτουξίδου. Ανυπομονώ να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας και περιμένω τη στήριξή τους ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στους τίτλους».

H Μπριζίτκα Μόλναρ θα αντικαταστήσει την Καναδή κεντρική Μαρίσα Φιλντ, την οποία ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί για τη συνεργασία και της εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα της.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα