Στον τελικό η Ρωσία

Φώτης Καρακούσης
Στον τελικό η Ρωσία

bet365

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Ρωσία επικράτησε της Γερμανίας με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά και την Κυριακή κόντρα στην Γαλλία θα διεκδικήσει το μοναδικό εισιτήριο για το Ρίο.

Σε ένα ακόμα ματς διαφήμιση για το βόλεϊ, από τα πολλά που έχουν διεξαχθεί στην Γερμανία για το Ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά, η Ρωσία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, επικρατώντας της οικοδέσποινας Γερμανίας με 3-1 (33-31, 22-25, 19-25, 24-26).

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Βλάντιμιρ Αλέκνο πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, όπου εκεί θα βρει την τρομερή Γαλλία με τον νικητή να προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τον ηττημένο να έχει πάρει την δεύτερη ευκαιρία παίζοντας σε ένα από τα Παγκόσμια προολυμπιακά του Ιουνίου.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν εξαιρετικός με τους Γερμανούς να καταφέρνουν να παίρνουν το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες επικρατώντας με 33-31. Από εκείνο το σημείο οι Ρώσοι... ξύπνησαν και έδειξαν ικανοί να επιστρέψουν στο προσκήνιο κατακτώντας με ευκολία τα άλλα δύο σετ. Στο τέταρτο είχαμε και πάλι ντέρμπι αλλά οι Τετιούκιν και Κλιούκα έδωσαν τη μεγάλη νίκη στην ομάδα τους.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Κλιούκα που έφτασε τους 21 πόντους, με τον Τετιούκιν να ακολουθεί με 17, τον Μιχαΐλοφ με 15, τον Βόλβιτς με 12 και τον Ασίτσεφ με 11. Για τους ηττημένους οι Φρομ και Καλιμπέρντα είχαν από 14 και ο Γκρόζερ 12, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν οι Γερμανοί να πετύχουν κάτι καλό στο ματς αυτό.

 

Τελευταία Νέα