Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών

Gazzetta team
Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών

bet365

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (12/12) η αυλαία της 9ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Πανναξιακός στο κλειστό του Ρέντη να ξεχωρίζει.

16.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΟΝ Πανναξιακός (Κυριοπούλου-Τσιμπινός, Πολίτης)

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» αλλά και την άνετη επικράτησή του στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Βάσας, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το μαχητικό Πανναξιακό με στόχο να διευρύνει το σερί του.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Κοβάτσεβιτς με την Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα –που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νάξου- να δηλώνει στο osfp.gr για την αναμέτρηση: «Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ κατάσταση και το αποδείξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και τη Βάσας. Είμαστε έτοιμες να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στο δύσκολο μήνα που μας περιμένει. Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Κόντρα στη Βάσας το κάναμε να φαίνεται εύκολο χάρη στην απόδοσή μας. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά τακτικά σε αυτό το παιχνίδι σε όλους τους τομείς».

Από την άλλη, ο Πανναξιακός ετοιμάζεται να συναντήσει τις παλιές γνώριμες (Τσβετάνοβα, Εμμανουηίδου) και θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.
Η αρχηγός της ομάδας της Νάξου, Σία Τοτσίδου επισήμανε: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να αξιοποιήσουμε και τις εργατοώρες που έχουμε ρίξει στο γήπεδο. Θέλουμε κάποιες κακές εμφανίσεις που μας οδήγησαν και σε απώλεια βαθμών να μπορέσουμε να τις καλύψουμε μέσα από τέτοια παιχνίδια».

Toπικό ντέρμπι
Στο κλειστό της Πυλαίας, ο Άρης φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου στο τοπικό ντέρμπι και θέλει να συνεχίσει τις νικηφόρες εμφανίσεις του.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους με τον τεχνικό του Άρη, Δημήτρη Σολκίδη να δηλώνει: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ήταν μια βδομάδα αρκετά δύσκολη. Θα δώσουμε την ανάλογη προσοχή για να διασφαλίσουμε το απόλυτο της έδρας μας σε ένα παιχνίδι που έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Η αναμέτρηση έχει «παγίδες», κάποια κομμάτια θέλουν προσοχή γιατί κι ο Αίας έχει ανέβει και παίζει καλά. Εμείς θέλουμε στον ίδιο ρυθμό και να διατηρηθούμε ψηλά».

Στην αντίπερα όχθη, ο μαχητικός Αίας παρουσιάζεται ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια και θέλει να κοντράρει τον Άρη προκειμένου να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από την αναμέτρηση.
Ο τεχνικός του Ηλίας Ζωλασταθιάδης στις δηλώσεις του ανέφερε: «Παλεύουμε για να κρατήσουμε την ανοδική μας πορεία και αυτό θα κάνουμε και κόντρα στον Άρη. Θεωρώ ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον Άρη στα ίσα και ότι είμαστε πολύ κοντά. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην δείξουμε ανωριμότητα σε κάποια σημεία και χάσουμε το απόλεσμα».

Θέλει απεγνωσμένα τη νίκη ο Φιλαθλητικός
Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός αναμετράται με την ΑΕΚ και θέλει με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα του Λάμπρου Πράππα να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική προκειμένου να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας σχολίασε: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν κοιτάζουμε το όνομα του αντιπάλου αλλά τη δική μας ομάδα. Επαναλμβάνω ότι πρέπει μέχρι το τέλος της χρονιάς να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Από τη άλλη, η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθμούς για να μη χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα.
Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Μανώλης Ρουμελιώτης είπε: : «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει όλη τη ν εβδομάδα για την αναμέτρηση και στόχος είναι η νίκη. Θεωρώ ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί η Λάρισα έχει δείξει πως έχει ανταγωνιστικό σύνολο. Είναι απαραίτητο να μπούμε δυνατά και να παλέψουμε για να πάρουμε τους πολύτιμους βαθμούς».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Σάββατο 12/12/2015
Μ. Μερκούρη, 16.00, Ολυμπιακός - ΑΟΝ Πανναξιακός
ΕΑΚ Νεάπολης, 18.00, Φιλαθ. Λαρισαϊκός Σύλλογος - ΑΕΚ Αθηνών
ΔΑΚ Πυλαίας, 19.00, ΑΣ Άρης - ΑΠΣ Αίας
Κυριακή 13/12/2015
Α’ Ηλιούπολης, 16.00, ΓΣ Ηλιούπολης - ΟΠ Ρεθύμνου
Θήρας, 17.00, ΑΟ Θήρας - ΑΟ Παναθηναϊκός (ΕΡΤ 2)
Μαρκοπούλου, 17.00, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟΦ Πορφύρας

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα