Καλμαζίδης: «Να κοιτάξουμε το σήμερα»

Καλμαζίδης: «Να κοιτάξουμε το σήμερα»

Φώτης Καρακούσης
Καλμαζίδης: «Να κοιτάξουμε το σήμερα»

bet365

Στο σήμερα και μόνο στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να μην αναφέρεται στις αιτίες του χωρισμού του με τον «δικέφαλο».

Ο έμπειρος προπονητής που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πέρσι κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου ανέφερε για την επιστροφή του: «Δεν πρέπει να στεκόμαστε ούτε στην περσινή επιτυχία ούτε στις αιτίες του χωρισμού. Οφείλουμε να κοιτάξουμε το σήμερα και να δούμε πως θα πορευτούμε από εδώ και στο εξής. Η ομάδα προέρχεται από δύο ήττες αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσουμε από εδώ και πέρα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ζήσω από μέσα αυτή την ομάδα και τι μπορεί να κάνει. Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η απουσία του Γιάννη Παντακίδη αλλά και αυτή του Χιμένες που θα χάσει δύο ή τρια ματς».

Αναφορικά με τους στόχους ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας: «Τους στόχους θα τους θέσει αυτοί που έφτιαξαν την ομάδα. Παρόλα αυτά μετά και την περσινή πορεία δεν μπορείς να μη βλέπεις πολύ ψηλά και θα εξετάσουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και φέτος. Ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Δεν είμαι μάγος και ούτε επειδή ήρθα εγώ θα πρέπει να θεωρούν όλοι το πρωτάθλημα δεδομένο. Θα δώσω όμως τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα