Καλύτερη όλων η Φαμπιάν

Gazzetta team
Καλύτερη όλων η Φαμπιάν

bet365

Η Έρικα Φαμπιάν του Αίαντα Ευόσμου αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Η Σλοβένα διαγώνια που αγωνίζεται και ως ακραία είχε 17 πόντους με 14/28 επιθέσεις, 1 άσο, 2 μπλοκ και 64% υποδοχή (με 27% άριστες) στην πρώτη νίκη της ομάδας της με 3-0 επί της Ηλιούπολης.

«Ειλικρινά δεν το περίμενα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Σημαίνει πάρα πολλά για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τις συναθλήτριες μου γιατί όλη η ομάδα έπαιξε καλά, σ’ αυτό το παιχνίδι», δήλωσε η 28άχρονη ακραία η οποία πριν από λίγους μήνες ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να παίζει βόλεϊ σάλας στην Θεσσαλονίκη.

Αν και από την ηλικία των 20 ήταν μέλος της Εθνικής Σλοβενίας, εν τούτοις τα τελευταία έξι χρόνια είχε αφοσιωθεί στο μπιτς βόλεϊ, ωστόσο η πρόταση του Ηλία Ζωλασταθιάδη (που φυσικά έγινε σε ένα τουρνουά μπιτς βόλεϊ) μόνο ασυγκίνητη δεν την άφησε με την ίδια να δηλώνει απολύτως δικαιωμένη για την επιλογή της.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πέρα από την αρχική έκπληξη που ένιωσα, η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή ένιωθα ότι ήταν η σωστή επιλογή και τώρα μπορώ να πω ότι νιώθω δικαιωμένη. Δεν είχα έρθει ποτέ στην Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα γενικότερα, αλλά νιώθω ότι έχω πάρει την σωστή απόφαση», εξηγεί η ίδια και αναφερόμενη στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό για εμάς. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή και χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά και τα καταφέραμε. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε με πάθος και κυρίως παίξαμε πραγματικά σαν ομάδα».

Όσον αφορά την συνέχεια: «Αν παίζουμε όπως παίξαμε και με την Ηλιούπολη τότε σύντομα θα έρθουν κι άλλες νίκες. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μου κι είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε».

Fabian2

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα