Σοκ με Παντακίδη στον ΠΑΟΚ (pics)

Σοκ με Παντακίδη στον ΠΑΟΚ (pics)

Φώτης Καρακούσης
Σοκ με Παντακίδη στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Εξαιρετικά σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Γιάννη Παντακίδη με τον κεντρικό του ΠΑΟΚ να έχει υποστεί ολική ρήξη συνδέσμων που ουσιαστικά θα τον αφήσει εκτός σχεδόν όλη την χρονιά.

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ και κυρίως για τον Γιάννη Παντακίδη τα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του έμπειρου κεντρικού του «δικεφάλου» δεν ήταν καθόλου καλά. Ο εκ των αρχηγών των «ασπρόμαυρων» τραυματίστηκε προς το τέλος του πρώτου σετ στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάταγμα περόνης. Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο όπου και του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα ήταν στους συνδέσμους, έχοντας υποστεί ολική ρήξη. Ο παίκτης μπήκε στο χειρουργείο κάνοντας επέμβαση και η απουσία του από τα γήπεδα υπολογίζεται να είναι 3 με 4 μήνες, όπερ σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει την χρονιά.

Πλέον στον ΠΑΟΚ και αφού πρώτα συνέλθουν από το σοκ του τραυματισμού του παίκτη τους, θα αναζητήσουν αντικαταστάτη ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κουρνέτας: «Χίλιες φορές να χάναμε το ματς»

Ο πασαδόρος του «δικεφάλου» Βασίλης Κουρνέτας μιλώντας για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του (το δικό του πόδι πάτησε σε προσπάθεια για μπλοκ και χτύπησε), δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως μακάρι ο ΠΑΟΚ να έχανε το ματς και ο Παντακίδης να μην είχε χτυπήσει. Αναλυτικά ανέφερε: «Σε μια προσγείωση του πάτησε στο πόδι μου και έπεσε. Είναι από τους τραυματισμούς που συμβαίνουν συνέχεια άθλημα μας , αλλά , δυστυχώς όπως φάνηκε ο τραυματισμός του Γιάννη είναι πιο σοβαρός. Χίλιες φορές να είχαμε χάσει το ματς με τον Εθνικό και να μην τραυματίζονταν ο Παντακίδης. Να του ευχηθούμε όλοι να μην είναι κάτι το σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας γιατί ο Γιάννης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα