Στόιτσεφ: «Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Στόιτσεφ: «Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Φώτης Καρακούσης
Στόιτσεφ: «Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

bet365

Αφού χαρακτήρισε τη νίκη στο Παλατάκι νίκη ψυχολογίας, στην συνέχεια ο τεχνικός της Τρεντίνο Ράντοστιν Στόιτσεφ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ο Βούλγαρος προπονητής της Τρεντίνο Ράντοστιν Στόιτσεφ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αρχικά χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του νίκη ψυχολογίας, ενώ επισήμανε πως ο «δικέφαλος του βορρά» μπορεί να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός ανέφερε: «Ήρθαμε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιστεκόταν με όλες του τις δυνάμεις. Το κλειδι για εμάς ήταν η αντίδραση μας στα μέσα του τρίτου σετ όταν κατορθώσαμε να πάρουμε κάποιους δύσκολυς πόντους σε ένα καθοριστικό σημείο για την έκβαση του αγώνα. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ώστε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ από δω και πέρα. Πιστεύω, έχοντας παίξει και κόντρα στην Νόλικο, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τους βέλγους με ανάλογη εμφάνιση, ενώ έχει περιθώρια βελτίωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα