Οι δύο... καλύτεροι! (gTV & pics)

Οι δύο... καλύτεροι! (gTV & pics)

Φώτης Καρακούσης
Οι δύο... καλύτεροι! (gTV & pics)

bet365

Οι προπονητές των ΠΑΟΚ και Τρεντίνο, Ζελιάσκοφ και Στόιτσεφ, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον, ενώ δεν «κρύφτηκαν» πως φαβορί για τον αγώνα της Τετάρτης είναι οι Ιταλοί. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Στην καριέρα τους ως παίκτες έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους, έχουν παίξει στην Εθνική Βουλγαρίας και πλέον ετοιμάζονται να βρεθούν αντιμέτωποι και ως προπονητές. Ο λόγος για τους Νίκι Ζελιάσκοφ και Ράντοστιν Στόιτσεφ, που την Τετάρτη στις 19:00 στο Παλατάκι θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τους ΠΑΟΚ και Τρεντίνο αντίστοιχα στη νίκη στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο συμπατριώτες, μιλώντας μια μέρα πριν το μεγάλο ματς, αναφέρθηκαν ο ένας στον άλλον με τα καλύτερα λόγια, ενώ το κλίμα ήταν τόσο καλό που ο... οικοδεσπότης Ζελιάσκοφ έκανε και τον μεταφραστή στον Στόιτσεφ.

Στόιτσεφ: «Ήρθαμε τα πάρουμε το μέγιστο από το παιχνίδι»

Πρώτος πήρε τον λόγο ο τεχνικός της Τρεντίνο τονίζοντας αρχικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε στην έδρα πρωταθλητών Ελλάδας. Έχουμε φέτος με νεανική ομάδα, διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά ήρθαμε να πάρουμε το μέγιστο από αυτό το παιχνίδι».

Από την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ υπολογίζει κάτι περισσότερο;

«Οι δύο Κουβανοί είναι πολύ καλοί στην επίθεση και στο σερβίς ενώ ο Γκεοργκίεφ είναι εξελίξιμος, αλλά σίγουρα έχει έναν πολύ έμπειρο πασαδόρο ο οποίος μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω».

Κι ο προπονητής;

«Είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα!»

Για τον Ούρναουτ και τον τραυματισμό του:

«Δεν είναι τραυματισμός, αλλά μια πάθηση στα πλευρά και είναι εκτός ομάδας».

Ζελιάσκοφ: «Γιορτή του βόλεϊ»

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκι Ζελιάσκοφ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ μόνο να κερδίσει μπορεί από αυτά τα ματς. Είναι μια γιορτή για το βόλεϊ στην Ελλάδα η παρουσία της Τρεντίνο εδώ και ελπίζω να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο αύριο. Είπα στα παιδιά να μην αγχωθούν να παίξουν ελεύθερα και να ευχαριστηθούν αυτό το παιχνίδι».

Για το τι μπορεί να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ, είπε: «Είναι σημαντικό σε αυτή την χρονική περίοδο να μπορούμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Υπάρχουν παιχνίδια που παίξαμε πολύ καλά και άλλα που δεν είχαμε καλή παρουσία. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι πρέπει να είμαστε σε πολύ καλή ημέρα και αυτοί να είναι σε κακή η μέτρια ημέρα. Δεν είναι απίθανο να συμβεί και δεν το βγάζω από την σκέψη μου. Βασικό όμως είναι να κοιτάζουμε το δικό μας παιχνίδι. Για παράδειγμα στη Γαλλία με την Τουρ προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερα απ’ ότι μπορούμε και αυτό μας οδήγησε σε αβίαστα λάθη. Πρέπει να κάνουμε αυτά που μπορούμε και δουλεύουμε κάθε ημέρα στο γήπεδο».

Δείτε τα βίντεο της gTV με τις δηλώσεις των δυο προπονητών:

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα