Καλύτερη όλων η Καετάνο

Καλύτερη όλων η Καετάνο

Gazzetta team
Καλύτερη όλων η Καετάνο

bet365

Η 26χρονη ακραία του Άρη Τζου Καετάνο αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 1ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών.

Ο Άρης σημείωσε την πρώτη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών επικρατώντας στην πρεμιέρα με 3-1 του φιλόδοξου ΑΟ Θήρας και η Τζου Καετάνο με το ‘μπλακ τζακ’ που σημείωσε (21 πόντοι) αναδείχθηκε MVP της 1ης αγωνιστικής μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν οι προπονητές των ομάδων.

Η 28άχρονη Βραζιλιάνα ακραία αγωνίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με 3η διαφορετική ομάδα (Μακεδόνες, Ανατόλια, Άρης) έχοντας ως βάση την Θεσσαλονίκη (όπου αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο τον αγαπημένο της Χρήστο Ματζιούνη) την οποία η ίδια χαρακτηρίζει πλέον «ως το σπίτι μου». Κάτι που ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαινε όταν μετά την εμπειρία της σε Ρουμανία, Ινδονησία ήρθε η πρόταση των Μακεδόνων Αξιού.

«Τότε σκεφτόμουν 8 μήνες είναι θα περάσουν και θα γυρίσω πίσω στην Βραζιλία, αλλά στην ζωή τελικά κανείς δεν ξέρει τι θα του συμβεί. Η Θεσσαλονίκη είναι πλέον είναι το σπίτι μου και δεν την αλλάζω», παραδέχθηκε η Καετάνο η οποία δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για την προσωπική της διάκριση.

«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP και λογικό είναι να νιώθω ικανοποίηση. Πάνω απ’ όλα είναι μια επιβράβευση της δουλειάς και της προσπάθειας, αλλά κι ένα κίνητρο για να συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά, όμως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και η νίκη που πετύχαμε».

Η τελευταία ατάκα ήταν κι η καλύτερη πάσα για την ερώτηση σχετικά με το ματς κόντρα στον ΑΟ Θήρας. «Πριν τον αγώνα όλοι μιλούσαν για την Σαντορίνη κι όχι για εμάς. Για να κερδίσεις όμως ένα παιχνίδι πρέπει να παίξεις μέσα στο γήπεδο κι αυτό κάναμε εμείς γιατί έχουμε πει από την αρχή ότι σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη. Η Σαντορίνη ίσως μας υποτίμησε και το πλήρωσε. Στην Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο μας όποιος έρθει με τέτοια νοοτροπία θα το πληρώσει».

Το τρίποντο της πρεμιέρας ήταν σίγουρα η καλύτερη εκκίνηση για τις κιτρινόμαυρες με την Τζου να τονίζει ότι ναι μεν ο βασικός είναι η παραμονή, αλλά: «όλοι μέσα στην ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να παίξει καλό βόλεϊ και να φτάσει ψηλά. Το πόσο θα το δούμε, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα