Με Ηρακλή η Volley League

Φώτης Καρακούσης
Με Ηρακλή η Volley League

bet365

Το όνειρο για τους φίλους του Ηρακλή γίνεται πραγματικότητα, με τον «γηραιό» να παίρνει κανονικά άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να επιστρέφει στην Volley League.

Θεωρείται από τις πιο πετυχημένες ελληνικές ομάδες στο βόλεϊ, έχοντας καταφέρει να κερδίσει τίτλους, αλλά και να παίξει σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής ανέβηκε τον δικό του... Γολγοθά, πέφτοντας κατηγορία λόγω χρεών.

Πέρσι η ομάδα κατάφερε να ανέβει, αλλά και πάλι το χαμόγελο δεν επέστρεψε, μιας και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν της έδινε άδεια για να συμμετάσχει στην Volley League. Οι «κυανόλευκοι» δεν το έβαλαν κάτω, έτρεξαν όσο ποτέ, έκαναν τους διακανονισμούς και σήμερα δικαιώθηκαν.

Η ΕΕΑ τους έδωσε το περιβόητο πιστοποιητικό και τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά. Ο Ηρακλής και τυπικά επιστρέφει στα μεγάλα... σαλόνια και το πρωτάθλημα θα αποκτήσει πάλι μια από τις ομάδες που του έχουν δώσει ιδιαίτερη αίγλη στο παρελθόν και που τόσο έλειψε τα τελευταία χρόνια.

Μαζί με τον Ηρακλή πιστοποιητικό πήρε και η Κηφισιά με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Χορηγήθηκε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΠ:

- ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015.

- ΤΑΠ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (και άδεια σύστασης)».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα