Καλμαζίδης: «Μπορούμε την ανατροπή»

Gazzetta team
Καλμαζίδης: «Μπορούμε την ανατροπή»

bet365

Στην αντίδραση που παρουσίασε η Εθνική, στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, που σχολίασε και την εκπληκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για ανατροπή του αποτελέσματος.

Παρά την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος, όπως παραδέχτηκε ο Καλμαζίδης στις δηλώσεις του, η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, αφού αιφνιδιάστηκε από την απώλεια του πρώτου σετ. Όπως τόνισε, όμως, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να κάνει την ανατροπή και να είναι αυτό που θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά:

«Δεν θυμάμαι στο πρόσφατο παρελθόν τέτοια ατμόσφαιρα σε παιχνίδι της Εθνικής. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να το ανταποδώσουμε στον κόσμο με μια νίκη, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπήρχε αυτή η εικόνα με τα πολλά μικρά παιδιά και, σίγουρα, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μπορέσουμε να έρθουμε ξανά εδώ και να παίξουμε στον τελικό του European League.

Σίγουρα, ήταν καθοριστική η απώλεια του πρώτου σετ, αφού δεν εκμεταλλευτήκαμε το προβάδισμα που είχαμε και μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, φάνηκε ότι υπήρχε ανασφάλεια και ουσιαστικά χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο η αντίπαλός μας, παλεύαμε με τους εαυτούς μας και βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2.

Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε, αφήσαμε στην άκρη την κακή εκκίνηση και στα δύο επόμενα σετ δείξαμε τον καλό μας εαυτό, αλλά στο τάι μπρέικ και πάλι κάναμε πολλά λάθη στην αρχή. Κι εκεί στους 15 πόντους, δεν έχεις πολλά περιθώρια για να αντιδράσεις. Αν θέλουμε να προκριθούμε, ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη επιμονή και συγκέντρωση. Σίγουρα μπορούμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

 

Τελευταία Νέα