«Η προσπάθεια συνεχίζεται»

«Η προσπάθεια συνεχίζεται»

Gazzetta team
«Η προσπάθεια συνεχίζεται»

bet365

Την ανωτερότητα του αντιπάλου παραδέχθηκαν οι Έλληνες διεθνείς, ενώ εστίασαν το αποτέλεσμα στην έλλειψη ενέργειας, ενώ ο Σωτήρης Δρίκος όπως στις νίκες έτσι και σήμερα έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

«Η σημερινή ήττα δίνει μεγαλύτερη αξία στην χθεσινή μας νίκη, αλλά και σε όλες τις προηγούμενες καθώς νομίζω ότι έγινε αντιληπτό ότι παίζουμε με ομάδες οι οποίες είναι όντως πολύ καλές. Η Λευκορωσία σήμερα ήταν καλύτερη σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού και κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε προβλήματα και οι επιθέσεις και τα σερβίς δεν ήταν τόσο δυνατά όσο πρέπει γι αυτό το επίπεδο. Η προσπάθεια συνεχίζεται, έχουμε δύο ματς ακόμη και περιμένουμε να δούμε και τα αποτελέσματα από τον άλλο όμιλο», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, αλλά ήταν κάτι που γνωρίζαμε ότι δηλαδή οι Λευκορώσοι στα δεύτερα παιχνίδια τους παίζουν καλύτερα. Το τελευταίο 10ημερο είχαμε πολλές μετακινήσεις με ταξίδια εκτός Ελλάδας. Δεν γίναμε ούτε θεοί με επτά νίκες, ούτε άχρηστοι με μία ήττα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με επόμενο προορισμό την Σλοβενία», σημείωσε ο Μενέλαος Κοκκινάκης με τον Γιάννη Τακουρίδη να τονίζει: «Είχαμε έλλειψη ενέργειας. Η κούραση δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Δουλεύουμε πολύ, μία ήττα δεν αλλάζει κάτι».

 

Τελευταία Νέα