Προς Γαλλία και Ναρμπόν ο Πρωτοψάλτης

Προς Γαλλία και Ναρμπόν ο Πρωτοψάλτης

Φώτης Καρακούσης
Προς Γαλλία και Ναρμπόν ο Πρωτοψάλτης

bet365

Το Ευρωπαϊκό όνειρο φαίνεται πως θέλει να κυνηγήσει ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, με τον διεθνή ακραίο να λέει όχι σε μια καλύτερη οικονομικά πρόταση του Παναθηναϊκού για να παίξει στην Γαλλία και στη Ναρμπόν.

Και εκεί που όλα στον Παναθηναϊκό έδειχναν ιδανικά, με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να έχει ουσιαστικά κλείσει την ομάδα για τη νέα χρονιά, θα πρέπει όπως όλα δείχνουν να αρχίσει η αναζήτηση βασικού ακραίου. Και θα πρέπει να αρχίσει γιατί όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης Πρωτοψάλτης δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», προτιμώντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό και την γαλλική Ναρμπόν.

Τον νεαρό διεθνή ακραίο ήθελαν και με το παραπάνω στον Παναθηναϊκό και αυτό φάνηκε και από την οικονομική πρόταση που του είχε γίνει, ωστόσο ο παίκτης φαίνεται πως προτιμά να αγωνιστεί στην Γαλλία, σε μια ομάδα όπου θα βρει το μέχρι πέρσι αντίπαλό του στον Ολυμπιακό τον Κώστα Προύσαλη.

Οι Προύσαλης (σίγουρος) και Πρωτοψάλτης (ακόμα δεν έχει κλείσει), δεν θα είναι οι μοναδικοί Έλληνες στη Ναρμπόν, μιας και πολύ κοντά στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του είναι και ο έτερος διεθνής ακραίος Ανδρέας Φράγκος, με τους Γάλλους να προτιμούν... ελληνικά προϊόντα.

Οι «πράσινοι» ωστόσο είναι αλήθεια πως θέλουν όσο τίποτα να μείνει ο Πρωτοψάλτης στην ομάδα και δεν αποκλείεται να γίνει μια ακόμα προσπάθεια, αν και με δεδομένο πως έτσι και αλλιώς τα χρήματα που του προσφέρουν οι Γάλλοι είναι λιγότερα, οι πιθανότητες παραμονής είναι ελάχιστες, εκτός και αν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα