Στην εντατική οι Καββαδάς, Αλεξιάδης, νέκρος ο Τούρκος συνεπιβάτης

Gazzetta team
Στην εντατική οι Καββαδάς, Αλεξιάδης, νέκρος ο Τούρκος συνεπιβάτης

bet365

Μάχη για να κρατηθούν στην ζωή δίνουν οι διεθνείς αθλητές του μπιτς βόλεϊ Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Στράτος Καββαδάς. Οι δύο αθλητές ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα με τον Τούρκο συνεπιβάτη τους να χάνει την μάχη με τον θάνατο.

Ακόμη ένα δυσάρεστο γεγονός ‘χτύπησε’ την οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ καθώς οι διεθνείς αθλητές του μπιτς βόλεϊ Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Στράτος Καββαδάς ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Νεκρός είναι ο συνεπιβάτης των Καββαδά, Αλεξιάδη, ο οποίος φέρεται να είναι Τούρκος αθλητής του μπιτς βόλεϊ, ενώ ο μεν πρώτος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη κι δεύτερος στο νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Το δυστύχημα συνέβη στην Χαλκιδική όπου οι τρεις νεαροί είχαν μεταβεί για το Σαββατοκύριακο.

Όλο το ελληνικό βόλεϊ είναι στο πλευρό του Στράτου και του Αλέξανδρου και εύχεται τα δύο παιδιά να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί σύντομα κοντά μας.

Και οι δύο στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου βρίσκονται πλέον και οι δύο άτυχοι αθλητές του Μπιτς Βόλεϊ Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης που τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Πριν από λίγη εξήλθε από το χειρουργείο όπου διασωληνώθηκε ο Στράτος Καββαδάς και πλέον έχει μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατρών της νευροχειρουργικής κλινικής, το επόμενο 24ώρο είναι το πλέον κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.

Παράλληλα πριν από λίγη ολοκληρώθηκε και η διακομιδή του Αλέξανδρου Αλεξιάδη από το νοσοκομείο Πολυγύρου (όπου υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση καθώς σταμάτησε η εσωτερική αιμορραγία) στο νοσοκομείο Παπανικολάου κι αυτή την ώρα εξετάζεται από ομάδα ιατρών (ορθοπεδικών, αγγειοχειρούργων, νευροχειρούργων) προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση του.

 

Τελευταία Νέα