Ο ΠΑΟΚ καθυστερεί και ο Ολυμπιακός βλέπει Χιμένες, Γκόμεζ

Ο ΠΑΟΚ καθυστερεί και ο Ολυμπιακός βλέπει Χιμένες, Γκόμεζ

bet365

Την ολιγωρία του ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός με τους Πειραιώτες να γλυκοκοιτάζουν τους Γκόμεζ και Χιμένες

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε θεωρήθηκε και όχι άδικα, μαγική για τον ΠΑΟΚ. Ο... δικέφαλος του βορρά κατάφερε να κατακτήσει αρχικά το πρώτο του τίτλο (Κύπελλο), στην συνέχεια το πρώτο του πρωτάθλημα και εκτός του νταμπλ, κατάφερε να γεμίσει το Παλατάκι με πάνω από 10.000 κόσμο, αριθμός ρεκόρ για αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν και η συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς όμως η είδηση της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν και το μοναδικό έως τώρα καλό νέο, μιας και εδώ και ένα μήνα δεν υπάρχει τίποτα από τους Θεσσαλονικείς.

Ήδη τρεις φορές δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τον Γιάννη Καλμαζίδη, ο Γκόμεζ έχει απαντήσει αρνητικά στην πρώτη πρόταση που του έγινε, ενώ δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, είτε για παραμονή, είτε για μεταγραφή.

Αυτή την ολιγωρία θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες που έχασαν τα ηνία από τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να τους... χτυπήσουν με τα ίδια... όπλα. Και όταν λέμε όπλα εννοούμε τους Γκόμεζ και Χιμένες. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα και ο ακραίος από την Κούβα ήταν οι παίκτες που έκαναν την διαφορά στο πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κάνει μια πρώτη διερευνητική κρούση, χωρίς να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση.

Αυτό θα γίνει αν και εφόσον δεν βρεθεί λύση με τους Θεσσαλονικείς, με τον μάνατζερ των παικτών Κώστα Μαργαρίτη να ξεκαθαρίζει πως θα περιμένει μόνο μια βδομάδα ακόμα. Το σίγουρο πάντως είναι πως στον ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξουν αν δεν θέλουν να γκρεμίσουν κάτι που με τόσο κόπο έφτιαξαν, ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν πως και πως ένα τραγικό λάθος των αντιπάλων τους για να πάρουν τους δύο παίκτες που είναι δεδομένο πως θα αλλάξουν και πάλι τις ισορροπίες αν αλλάξουν λιμάνι και από αυτό της Θεσσαλονίκης πάνε σε αυτό του Πειραιά.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα