Τέλος από Ολυμπιακό ο Νικολάκης

Τέλος από Ολυμπιακό ο Νικολάκης

Gazzetta team
Τέλος από Ολυμπιακό ο Νικολάκης

bet365

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γιάννης Νικολάκης με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν τον διαζύγιο με τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα σε δύο συνεχόμενα νταμπλ.

Από άλλο τμήμα (βόλεϊ ανδρών) το περιμέναμε, από άλλο (βόλεϊ γυναικών) υπήρξε αλλαγή προπονητή. Στον Ολυμπιακό φαινόταν πως υπήρχε μια δυσαρέσκεια για τον Δημήτρη Καζάζη μετά την κακή φετινή χρονιά, ενώ η λογική έλεγε πως υπήρξε ικανοποίηση για τον Γιάννη Νικολάκη που κατέκτησε με τις «ερυθρόλευκες» δύο συνεχόμενα νταμπλ.

Για τον προπονητή του ανδρικού τμήματος δεν ξέρουμε τι θα γίνει, ωστόσο το γυναικείο ήδη αρχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή, μιας και ο Γιάννης Νικολάκης αποτελεί παρελθόν. Οι Πειραιώτες εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση με την οποία ανέφεραν: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας, η συνάντηση του προέδρου κ. Μιχάλη Κουντούρη με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

κ. Γιάννη Νικολάκη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών για τρίτη χρονιά. Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Νικολάκη για την προσφορά του στο σύλλογο -με την κατάκτηση 2 συνεχόμενων νταμπλ- και του εύχεται καλή επιτυχία».

«Έκλεισε ο κύκλος»

Ο πρώην πλέον τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης ανέφερε σε δήλωσή του: «Μετά από δυο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχωρήσω θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος μου κύκλος έκλεισε. Αυτά τα 2 χρόνια πετύχαμε πάρα πολλά (2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) που με γεμίζουν τεράστια ικανοποίηση και περηφάνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κοντούρη, την Διοίκηση του Ολυμπιακού, τις αθλήτριες, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα