Καλμαζίδης: «Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα» (gTV)

Καλμαζίδης: «Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα» (gTV)

Καλμαζίδης: «Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα» (gTV)

bet365

Ο αρχιτέκτονας του νταμπλ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, ανοίγει το σπίτι του στο gTV και μας μιλάει για την ιστορία που έγραψε με τον «δικέφαλο».

Την περσινή χρονιά κατάφερε ένα θαύμα. Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό μετά τον πρώτο γύρο και ενώ είχε μόλις έναν βαθμό και 11 ήττες και τον οδήγησε στην σωτηρία. Το καλοκαίρι και ενώ οι "πράσινοι" ήθελαν φυσικά να τον κρατήσουν, ένα προσωπικό θέμα τον έφερε και πάλι στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έγραψε ιστορία.

Οδήγησε τον "δικέφαλο αετό" στο πρώτο του πρωτάθλημα και στο πρώτο νταμπλ συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να γεμίσει το Παλατάκι. Αυτός, ο Κουρνέτας, ο Γκόμεζ, ο Χιμένεθ και τα άλλα παιδιά, έκαναν την καρδιά της Θεσσαλονίκης να χτυπήσει και πάλι για βόλεϊ και αυτο είναι εξίσου σημαντικό με το νταμπλ.

Ο αρχιτέκτονας του νταμπλ, ανοιξε το σπίτι του στο g TV και μίλησε για όλους και για όλα. Για το νταμπλ, την περσινή εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού, την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το ντόπινγκ και φυσικά για τους αθλητές και τους συνεργάτες του, καθώς όλοι μαζί έφτασαν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Είδε όμως και την σύζυγό του Λία και τα παιδιά του Όμηρο και Παναγιώτη να μιλάνε για τον άνθρωπο Καλμαζίδη, τον πατέρα, αλλα και τον μελλοντικό προπονητή τους (ο μεγάλος είναι 14 ετών και παίζει ήδη βόλεϊ).

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα