Η… τρέλα που τους έδωσε το νταμπλ! (gTV)

Η… τρέλα που τους έδωσε το νταμπλ! (gTV)

Η… τρέλα που τους έδωσε το νταμπλ! (gTV)

bet365

Γκόμεζ, Κουρνέτας, Σαφράνοβιτς, Παντακίδης και Αναστασιάδης, έβγαλαν την… τρέλα τους για λογαριασμό του gTV έδειξαν για ακόμα μία φορά πως το καλό κλίμα ήταν το μεγάλο… όπλο του νταμπλ.

Μέσα στο τάραφλεξ δείχνουν και είναι ανίκητοι. Ο Ερνάντο Γκόμεζ σε φοβίζει με το πάθος του, ο Βασίλης Κουρνέτας σε… κοιμίζει με την ηρεμία του και έτσι δεν καταλαβαίνεις που πήγε η μπάλα, ο Άλεξ Σαφράνοβιτς σε κάνει να χαζεύεις πόσο βόλεϊ ξέρει και ο Γιάννης Παντακίδης σε παρασέρνει με την ενέργειά του.

Εκτός αγωνιστικού χώρου, όλοι τους στον «δικέφαλο αετό» κουβαλάνε πολλή τρέλα, μα πάρα πολλή και αυτό θα το καταλάβετε και στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτή η… τρέλα ήταν και ο θεμέλιος λίθος της κατάκτησης του νταμπλ, του πρώτου στην ιστορία του Συλλόγου σε όλα τα αθλήματα, γιατί έκανε το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακό, να είναι παρεΐστικο για να μην πούμε αδερφικό.

Όλοι έκαναν πλάκα και χαβαλέ με όλους και όλοι ήταν σοβαροί όταν θα έπρεπε. Τον χαβαλέ τον ζήσαμε και με το παραπάνω και εμείς. Θελήσαμε να κάνουμε ένα θέμα με τους πρωταγωνιστές να αφήνουν τα αθλητικά τους και να ψήνουν τα σουβλάκια τους, όπως… έψησαν τους αντιπάλους τους μέσα στο γήπεδο.

Το ραντεβού δόθηκε στις «Τηγανιές και Σχάρες», εκ των βασικών χορηγών του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και οι νταμπλούχοι έκαναν και πάλι το παιχνίδι τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Με τον Γιάννη Καλμαζίδη να τους θαυμάζει και αφού πρώτα έκαναν πλάκα για την τελευταία φάση με το μπλοκ του Κουρνέτα στον Χριστοφιδέλη (ο Γκόμεζ του έλεγε πως δεν είχε την δύναμη να κοιτάξει κάτω να δει αν η μπάλα μπήκε μέσα η όχι), έπιασαν δουλειά.

Φόρεσαν τις ποδιές τους, πήραν τις θέσεις τους και άρχισαν το ψήσιμο, κάνοντας πλάκα ο ένας στον άλλον. Πρώτος ο Ερνάντο Γκόμεζ που ζητούσε τις παραγγελίες, μετά οι υπόλοιποι και τελευταίος ο… μάστερ σεφ Βασίλης Κουρνέτας. Την παράσταση έκλεψε ο Άλεξ Σαφράνοβιτς που το πήγε παραπέρα, καθώς φόρεσε το μπουφάν του παιδιού που κάνει τις διανομές, ανέβηκε στο παπάκι και έλεγε πως λόγω κρίσης μπορεί να ήρθε η ώρα να αλλάξει δουλειά.

Και όλα αυτά μόνοι τους. Εμείς απλά δώσαμε την ιδέα και οι νταμπλούχοι την προχώρησαν και μας έδειξαν πως για να φτάσεις να κατακτάς τίτλους και την κορυφή, θα πρέπει να έχεις καλό κλίμα. Και το φετινό στον ΠΑΟΚ ήταν από τα καλύτερα που έχουν υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια σε όλες τις ομάδες βόλεϊ…

ΥΓ: Ήταν τέτοια η… τρέλα τους που δεν χρειάστηκαν καν οι εντολές του Παναγιώτη Κουντουρίδη που εκτός από τα πολύτιμα στατιστικά που κρατάει σε κάθε ματς είναι η ψυχή της ομάδας, μαζί φυσικά και με τον μάνατζερ Αχιλλέα Τζίκα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και τους δύο οι παίκτες δεν τους αγαπάνε απλά, αλλά τους λατρεύουν, γιατί πολύ απλά είναι το ίδιο… τρελοί με αυτούς!!!

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα