Νικολάκης: «Το 2-1 δεν σημαίνει τίποτα»

Φώτης Καρακούσης
Νικολάκης: «Το 2-1 δεν σημαίνει τίποτα»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε παρά τη νίκη της ομάδας του ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης επισημαίνοντας πως το προβάδισμα με 2-1 δεν σημαίνει τίποτα.

Ναι μεν χάρηκε τη νίκη της ομάδας του, ειδικά με την δυσκολία που ήρθε, ωστόσο στην συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αναφέροντας μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Βγαίνω αληθινός γιατί είχα πει πως σ’ αυτή η σειρά των τελικών πρέπει να είσαι έτοιμος για τρία έως και πέντε παιχνίδια. Είδαμε στον πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα, στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός και στο τρίτο παιχνίδι σήμερα είδαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι αν και με λάθη και από τις δύο ομάδες το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σημασία έχει ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι για τον επόμενο τελικό μέσα στην Κυψέλη. Είπα στην ομάδα πως χρειάζεται υπομονή. Μπορεί να γίνουν κάποια σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι η ηρεμία και υπομονή τα οποία τα δείξανε τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Παρ’ ότι χάναμε 2-1 μπορέσαμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει κάτι .

Για το τι άλλαξε στο 2-1 : «Μιλάμε για αθλήτριες οι οποίες είναι πεπειραμένες, είναι αθλήτριες που έχουν αθλητικό εγωισμό. Σε αυτό το σημείο μετρά πια και η ατομική ψυχική δύναμη τις κάθε αθλήτριας. Έδειξαν ότι μπορούμε να τον γυρίσουμε τον αγώνα, τον καταφέρανε αν και πάντα χρειάζεται και λίγο τύχη. Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα. Δεν το παράτησε. Πάλεψε. Ήμαστε 2-1, δεν σημαίνει τίποτα. Ηρεμία 48 ώρες και πάμε στον 4ο τελικό».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα