Τα εισιτήρια του 3ου τελικού

Τα εισιτήρια του 3ου τελικού

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του 3ου τελικού

bet365

Από το Σάββατο θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του τρίτου τελικού της Volleyleague κόντρα στον Ολυμπιακό, οι φίλοι του ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε το ΤΑΠ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας που για ένα ακόμη παιχνίδι των πλέι οφ γέμισαν το PAOK Sports Arena κι έδωσαν στους παίκτες μας μεγάλη ώθηση προκειμένου να πετύχουν μια σπουδαία νίκη.

Το σημαντικό είναι ότι όσοι βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena έζησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και χάρισαν πολλές όμορφες εικόνες στο Πανελλήνιο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον κόσμο μας, την Τετάρτη 29/4 και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena για τον 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα μας και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Γιατί κάθε ευρώ που μπαίνει στα ταμεία είναι σημαντικό για το παρών και το μέλλον του τμήματος.

Παράλληλα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον κόσμο του πως λόγω και του μεγάλου ενδιαφέροντος για τους τελικούς η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το Σάββατο 25/4 από το PAOK Sports Arena και το ειδικό σταντ στην Πλατεία Αριστοτέλους (Τσιμισκή).

Αναλυτικά το πρόγραμμα πώλησης των εισιτηρίων:

Σάββατο 25/4:

PAOK Sports Arena από 9πμ έως 9μμ
Πλατεία Αριστοτέλους από 11πμ έως 9μμ

Κυριακή 26/4, Δευτέρα 27/4 , Τρίτη 28/4

PAOK Sports Arena από 9πμ έως 9μμ
Πλατεία Αριστοτέλους από 10πμ έως 9μμ

Τετάρτη 29/4

PAOK Sports Arena από τις 9πμ έως και την έναρξη του αγώνα
Πλατεία Αριστοτέλους από τις 10πμ έως και 3μμ».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα