Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει»

Φώτης Καρακούσης
Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει»

bet365

Μπορεί να χάθηκε η πρόκριση για τον τελικό, ωστόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος επισήμανε πως η ομάδα του έχει επιστρέψει.

Τα τρία τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκό χρειαζόταν την τελευταία στιγμή για να σωθεί. Φέτος και παρά τα προβλήματα οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ενώ με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο στον πάγκο έγινε το... απίθανο, καθώς οι «πράσινοι» έφτασαν στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας μετά το αποκλεισμό από τον «δικέφαλο» αφού αρχικά παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει. Αρχικά ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το τρίτο-τέταρτο παιχνίδι. Σήμερα δεν παλέψαμε. Η επίθεσή μας ήταν καθοριστική, δεν τελειώναμε μπάλες με ένα μπλοκ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ δίκαιο, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα».

Για το τι μένει από τη σεζόν: «Αυτό που μένει είναι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στους ημιτελικούς, είναι δυνατός, θέλει να παραμείνει δυνατός και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά. Σε αυτή τη σειρά και στη διάρκεια όλης της χρονιάς οι οπαδοί μας αγκάλιασαν. Οι αγώνες μας με όλες τις άλλες ομάδες, με αποκορύφωμα το σημερινό ματς, έδειξαν πως κερδίζουμε φιλάθλους. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ που πήρε δίκαια την πρόκριση».

Για τους τελικούς: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ήταν τα φαβορί από την αρχή. Είναι πολύ δυνατές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω timing, όμως δεν πρέπει να αγνοήσουμε το ότι ο Ολυμπιακός είναι ο Πρωταθλητής των τελευταίων ετών».

Στιβαχτής: «Φέραμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο»

Από την πλευρά του ο πασαδόρος του «τριφυλλιού» Κώστας Στιβαχτής ανέφερε: «Όλη η προσπάθεια απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν από την αρχή πολύ δύσκολη για εμάς. Δεν ήμασταν το φαβορί από αρχή. Θέλαμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ, θέλαμε να περάσουμε στον τελικό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Προσπαθήσαμε πολύ. Δώσαμε ψυχική δύναμη στο τέλος πρωταθλήματος. Είναι επιτυχημένη η χρονιά αν και δεν τα καταφέραμε σήμερα. Φέραμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο γιατί τους βάλαμε δύσκολα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα