Ντιάτσκοφ: «Δεν είχα υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Ντιάτσκοφ: «Δεν είχα υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ντιάτσκοφ: «Δεν είχα υπογράψει στον Ολυμπιακό»

bet365

Για την αντιμετώπισή του από τον κόσμο του Φοίνικα μίλησε ο Αντρέι Ντιάτσκοφ με τον ακραίο των «ερυθρολεύκων» να τονίζει πως πέρσι δεν είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Πέρσι αγωνίστηκε στον Φοίνικα όντας ο ηγέτης της ομάδας. Ωστόσο όταν έφυγε δεν το έκανε και με τον καλύτερο τρόπο, καθώς βγήκαν στην επιφάνεια φήμες που τον ήθελαν στην διάρκεια των αγώνων με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες.

Αυτές οι φήμες τον έκαναν... κόκκινο πανί για τους φίλους της πρώην του ομάδας, κάτι που φάνηκε και σήμερα. Ο Αντρέι Ντιάτσκοφ αποδοκιμάστηκε από μερίδα φίλων του Φοίνικα και μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης ξεκαθάρισε πως δεν είχε υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά μίλησε για το ματς λέγοντας τα εξής: «Ήταν έναν πολύ σκληρό και δύσκολο παιχίδι. Νιώθω πολύ κουρασμένος, όμως πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Βεβαίως και θέλουμε να τελειώσουμε στη Σύρο τους ημιτελικούς, είναι κάτι αυτονόητο.

Για την κόντρα του με κάποιους φίλους του Φοίνικα είπε: «Έχει αναπτυχθεί μια φημολογία ότι πέρσι υπέγραψα πριν από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και για αυτό αποδοκιμάζομαι. Όμως είμαι επαγγελματίας παίκτης και δεν έκανα κάτι τέτοιο. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για τον Φοίνικα και αγαπώ τη Σύρο».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα