Από Τρίτη η... μάχη για τίτλο στις γυναίκες

Φώτης Καρακούσης
Από Τρίτη η... μάχη για τίτλο στις γυναίκες

bet365

Ώρα τελικών στο βόλεϊ Γυναικών με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να αρχίζουν την Δευτέρα (Ρέντη 17:00) τις... μάχες τους για τον τίτλο. Την κούπα θα πάρει η ομάδα που θα συμπληρώσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Όλη την χρονιά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πάλευαν για να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Αυτή η ώρα έφτασε και πλέον «ερυθρόλευκες» και «πράσινες» θα παλέψουν για τον τίτλο, ο οποίος θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Η σειρά των τελικών αρχίζει από την Τρίτη στο Ρέντη (17:00), με την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη να είναι το φαβορί και αυτή του Γιθώργου Ρούσση να είναι έτοιμη να κάνει την έκπληξη και να πάρει τον τίτλο.

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ξεκίνημα των τελικών, αναφέροντας τα εξής: «Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία καθώς από χθες έχει γίνει γνωστό το ζευγάρι των φιναλίστ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.

Η σειρά των τελικών θα κριθεί στις τρεις νίκες και το πρώτο σερβίς θα δοθεί την Τρίτη 21 Απριλίου στις 17.00 στο κλειστό του Ρέντη (ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας) ενώ ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 18.00 στο κλειστό της Κυψέλης.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων αγώνων θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα