Ανδρεόπουλος: «Συγνώμη αλλά τα φτύσαμε»

Φώτης Καρακούσης
Ανδρεόπουλος: «Συγνώμη αλλά τα φτύσαμε»

bet365

Συγνώμη από τον κόσμο για το τρίτο σετ ζήτησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα του τα έφτυσε.

Στην κούραση των παικτών του στάθηκε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος μιλώντας για το τρίτο σετ, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την συγκεκριμένη εικόνα, αλλά παραδέχτηκε πως δεν υπήρχαν άλλες δυνάμεις.

Αναλυτικά επισήμανε: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει και την έχει στηρίξει αυτή την ομάδα σε αφάνταστο βαθμό. Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη για το τελευταίο σετ, αλλά τα… φτύσαμε. Δεν αντέξαμε. Υποσχόμαστε για το καλύτερο δυνατό στο 5ο παιχνίδι για να τους ξαναδούμε κοντά μας. Ο Γκόμεζ ήταν ασταμάτητος και στα πρώτα δύο σετ τελείωσε υπερβολικά δύσκολες μπάλες. Δεν ήταν πρόβλημα η δική μας αντιμετώπιση, αλλά το ότι εκείνο έπαιξε καταπληκτικά».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Η ομάδα πάλεψε πάρα πολύ για δύο σετ. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες παγκοσμίου κλάσεως. Στο σημείο που έχουμε φτάσει είναι μεγάλη επιτυχία».

Για τον 5ο ημιτελικό είπε: «Δεν παίζει ρόλο η έδρα αφού έχουμε νικήσει στην Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει εδώ. Θα παιχτεί ένα ωραίο παιχνίδι».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα