Καλμαζίδης: «Έπρεπε να αντιδράσουμε»

Φώτης Καρακούσης
Καλμαζίδης: «Έπρεπε να αντιδράσουμε»

bet365

Για αντίδραση της ομάδας του που έπρεπε να γίνει έκανε λόγο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης επισημαίνοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

Ο έμπειρος προπονητής του «δικεφάλου του βορρά» μιλώντας μετά το 2-2 που έκανε η ομάδα του μέσα στην Κυψέλη ανέφερε: «Είπαμε ότι θα είναι η τελευταία ευκαιρία και έπρεπε να αντιδράσουμε. Το δεύτερο σετ ήταν πολύ σκληρό και καθοριστικό. Το τρίτο από την άλλη δεν αντέχει σε κριτική. Παίξαμε συνεχόμενα ματς, όλα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ήταν ματς φωτιά και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Μετά και την εξέλιξη που είχε το τρίτο σετ, ίσως οι αντίπαλοι να διάλεξαν να μην το χτυπήσουν κι από την πολύ κούραση. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε. Όποιος παίζει καλύτερα κερδίζει. Έχουμε δει έδρες να σπάνε συνέχεια. Ο κόσμος βοηθάει, αλλά εμείς αν δεν παίξουμε δεν κερδίζουμε».

Από την πλευρά του το λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός ειδικά στο κομμάτι του μπλοκ. Εμείς όπως καταφέραμε και αντιδράσαμε παίζοντας δύο πολύ δυνατά σετ. Μετά είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα