Απετράπη το ραντεβού «αιωνίων»!

Gazzetta team
Απετράπη το ραντεβού «αιωνίων»!

bet365

Η αστυνομία οδήγησε εκτός πόλης τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο Αγρίνιο για το Final 4 βόλεϊ γυναικών. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ!

Από το πρωί το gazzetta.gr σας κράτησε ενημερωμένους για τα όσα συμβαίνουν στο Αγρίνιο, με αφορμή το Final 4 των γυναικών στο βόλεϊ, στο οποίο συμμετέχουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακό, Πανναξιακό και Ηρακλή Κηφισιάς.

Από την προηγούμενη Δευτέρα σας είχαμε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ για τα μέτρα, με αφορμή την παράλληλη παρουσία των δύο «αιωνίων» και από τα ξημερώματα, στην πόλη βρέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Τελικά, οι χειρισμοί της ΔΑ Ακαρνανίας, που είχε την ευθύνη της όλης επιχείρησης, απέτρεψαν το ραντεβού των οπαδών των δύο «αιωνίων». Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό ρεπορτάζ. Aπό την ΕΟΠΕ ενημερώθηκαν ήδη από το βράδυ της Παρασκευής ότι θα υπάρξουν οργανωμένοι και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Στους συντονισμούς βοήθησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της Σούπερ Λιγκ Μάκης Τσάτσος, ο οποίος έδωσε το παρών και στο Final 4 ανδρών στη Σύρο, όπου και πάλι δεν άνοιξε ρουθούνι. Η αποχώρηση των οπαδών έγινε με μιάμιση ώρα διαφορά, προκειμένου να μην υπάρξει σύγκρουση στην Εθνική.

Συνολικά έγιναν οκτώ συλλήψεις από δύο αυτοκίνητα, στα οποία έγινε έλεγχος. Το ένα είχε αθηναϊκές και το άλλο αγρινιώτικες πινακίδες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα