Για όμορφο θέαμα και εμπειρίες! (vid)

Gazzetta team
Για όμορφο θέαμα και εμπειρίες! (vid)

bet365

Όμορφο θέαμα υποσχέθηκαν οι προπονητές των 4 ομάδων που το Σαββατοκύριακο θα διεκδικήσουν στο Αγρίνιο το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών!

Ατάνας Πετρόφ (Πανναξιακός): «Θα ήθελα να ευχαριστώ την πόλη του Αγρινίου για τη φιλοξενία, όλα είναι πολύ καλά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και ποιοτικές και έχουν ίσες πιθανότητες για να κερδίσουν το Κύπελλο και αυτός που θα βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση θα κατακτήσει τον τίτλο. Το βόλεϊ είναι τεχνικό σπορ, και παιχνίδι λαθών. Σίγουρα παίζει ρόλο η ψυχολογία αλλά το να κάνεις λιγότερα λάθη βοηθάει ώστε να έχεις καλή ψυχολογία».

Γιώργος Ρούσης (Παναθηναϊκός): «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου για τη διοργάνωση. Ήδη φαίνονται τα πρώτα σημάδια ότι θα είναι πολύ καλή διοργάνωση, και θέλουμε να δείξουμε και εμείς με τη σειρά μας προπονητές και αθλήτριες το καλό μας πρόσωπο, να προαχθεί το άθλημα αλλά και η περιοχή. Φέτος είναι ένα δυνατό Final 4 με τις τρεις πρώτες ομάδας του πρωταθλήματος να συμμετέχουν στη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα όποιος είναι πιο καλά προετοιμασμένος και σε καλύτερη ημέρα αυτός θα προχωρήσει. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και ελπίσουμε να το ανταποδώσουμε όλο αυτό μέσα στο γήπεδο με το θέαμα που θα προσφέρουμε».

Έφη Μαρτσουκάκη (βοηθός προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική αρχή πους σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς ανέλαβε ένα τέτοιο έργο και την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έφτασαν εδώ. Εμείς είμαστε η μοναδική ομάδα από την Α2 που έφτασε εδώ. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Θέλω να δω νεαρές αθλήτριες να παίζουν βόλεϊ σε μια τέτοια διοργάνωση. Εμείς θεωρούμε ότι ήδη είμαστε νικητές που φτάσαμε μέχρι εδώ. Μια ομάδα χωρίς ξένες και με μικρές αθλήτριες και είναι επιτυχία που μπορούμε να είμαστε εδώ. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα είναι μια τεράστια εμπειρία για τα κορίτσια, που θα το γράψουν στο βιογραφικό τους ότι θα παίξουν στο Final 4 κόντρα στον Ολυμπιακό».

Γιάννης Νικολάκης (Ολυμπιακός): «Δήμαρχε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία, όπως ευχαριστούμε και την Ομοσπονδία. Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε ακόμα μια χρονιά εκτός μεγάλων πόλεων. Τα τελευταία χρόνια το γυναικείο βόλεϊ μπαίνει όλο και περισσότερο στα σπίτια του βόλεϊ. Ευχαριστούμε τη ΝΕΡΙΤ γι’ αυτό αλλά και τη Nova και χαίρομαι για τη διοργάνωση αυτή που θα μπει στα σπίτια του κόσμου. Και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους από το πρωτάθλημα, ενώ χαιρόμαστε για την παρουσία του Ηρακλή Κηφισιάς στην τελική φάση του Κυπέλλου. Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, θα κυριαρχήσει το «θέλω» το πάθος, η καλή μέρα και η καλή ψυχολογία και ευχόμαστε να καταφέρουμε εμείς να φέρουμε το 5ο Κύπελλο στον Πειραιά. Εμείς ζούμε με το άγχος, επιβάλλεται την ομάδα να την έχουμε πάντα ψηλά. Πάντοτε υπάρχει άγχος, για εμάς αυτό είναι τρόπος δουλειάς και ρουτίνας»!

«Τιμή και χαρά για το Αγρίνιο το F4»!

Από την πλευρά των διοργανωτών οι δηλώσεις έχουν ως εξής:

Απόστολος Βέτσας (Πρόεδρος ΕΣΠΕΔΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ): «Μετά τους οικοδεσπότες να σας ευχαριστήσω κι εγώ την παρουσία σας. Η ΕΟΠΕ επέλεξε και ανέθεσε στην πόλη του Αγρινίου την διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών μια απόφαση που εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό της ΕΟΠΕ για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια. Ευχαριστούμε ην πόλη τον Δήμαρχο και τους πολίτες τους Αγρινίου για την στήριξη που έχουν προσφέρει κι είμαστε βέβαιοι ότι η διοργάνωση θα είναι πετυχημένη. Να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες του προέδρου τη ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη καθώς και την βεβαιότητα του ότι θα είναι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχουν γίνει στην ελληνική περιφέρεια».

Γιώργος Παπαναστασίου (Δήμαρχος Αγρινίου): «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που φέτος διοργανώνεται το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στο Αγρίνιο. Είμαστε μια νέα δημοτική αρχή και κινούμαστε προς άλλες κατευθύνσεις. Θεωρούμε τον αθλητισμό, πολιτισμό και στόχος μας είναι να βγάλει εξωστρέφεια ο Δήμος Αγρινίου μέσω αυτού του γεγονότος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης.

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα σχετικά με τις υποδομές και την χωρητικότητα του γηπέδου. Είναι όλα αλήθεια (Σ.Σ ουσιαστική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta περί του κλειστού όπου θα φιλοξενηθεί το f4). Είμαστε ξεχασμένοι από την πολιτεία. Ούτε αυτοκινητόδρομος δεν υπάρχει, όπως διαπιστώσατε όσοι ήρθατε. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η περιοχή δεν διαθέτει αθλητικές υποδομές. Δε νοείται να μην υπάρχει κλειστό γυμναστήριο στο Δήμο μας που έχει 106.00 κατοίκους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν επαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

Στην πόλη μας πριν από λίγο καιρό είχαμε μία ακόμη μεγάλη επιτυχία καθώς το 1ο ΕΠΑΛ κέρδισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτά τα παιδιά πρέπει να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Γουατεμάλα. Όμως ενημερώθηκαν ότι δε θα πάνε λόγω περικοπών. Είναι αδιανόητο να διακόψουμε την προσπάθεια των παιδιών. Οι αθλητικές διοργανώσεις πρέπει να γίνονται στην περιφέρεια. Στην ελληνική επαρχία προάγεται ο αθλητισμός».

Σε ερώτηση που έγινε για τον φόβο επεισοδίων τόνισε: «Το Αγρίνιο έχει την τύχη να έχει τον Παναιτωλικό, μια κορυφαία ομάδα της Superleague. Πηγαίνουμε στο γήπεδο με τα παιδιά μας. Αυτό είναι το σημαντικό παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν την διοργάνωση προβάλλοντας συνεχώς την πιθανότητα επεισοδίων. Καλά κάναμε και πήραμε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Και τους αγώνες να τους βλέπουμε σαν φίλαθλοι και όχι ως οπαδοί.
Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να αναμορφώσουμε το κλειστό που θα γίνουν οι αγώνες κι αυτό που θέλουμε είναι να φύγουν όλοι με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την όμορφη πόλη μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να δούμε όλοι καλούς αγώνες».

Νίκος Γκρίζης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας): «Συμπληρωματικά σε όσα είπε ο Δήμαρχος ναι μεν από πλευράς εγκαταστάσεων είμαστε πίσω. ωστόσο διαβεβαιώνω ότι η εγκατάσταση που θα πραγματοποιηθεί το Κύπελλο Ελλάδας πληροί όλες τις προϋποθέσεις και θα το διαπιστώσουν αυτό και οι αθλήτριες από σήμερα κιόλας, ότι δηλαδή σχετικά είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλα, αλλά είμαστε λίγους μήνες δημοτική αρχή. Στόχος η προβολή της πόλης του Αγρινίου σε όλο το Πανελλήνιο. Πάνω από όλα να μπορέσουν αυτοί που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες να το κάνουν με ασφάλεια, να χαρούν το άθλημα και να ζήσουν τις στιγμές αυτής της διοργάνωσης που είναι υψηλού επιπέδου. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα μείνετε ευχαριστημένοι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα