Ο Αίας το πρωτάθλημα Κορασίδων

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Αίας το πρωτάθλημα Κορασίδων

bet365

Ο Αίας Ευόσμου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Κορασίδων για έκτη φορά στην ιστορία του,αφού την τρίτη και τελευταία μέρα του Final Four νίκησε 3-0 με πολύ πειστικό τρόπο την περυσινή πρωταθλήτρια Ελπίδα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ζυγούρη επανήλθε στην κορυφή έπειτα από απουσία δύο χρόνων και η πασαδόρος του Παναγιώτα Ξανθοπούλου αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του τουρνουά.

Στον άλλον αγώνα της ημέρας ο Αρης νίκησε επίσης με 3-0 τον ΑΣΚ Λαγκαδά και στην τριπλή ισοβαθμία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, αφήνοντας τρίτη την Ελπίδα και εκτός Πανελληνίου πρωταθλήματος τον Λαγκαδά.

Με την ολοκλήρωση του Final Four η ΕΠΕΣΘ ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή Πήγασο Πολίχνης για τη συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωσης και τους φιλάθλους που γέμισαν και τις τρεις ημέρες το γυμναστήριο «Αλ. Νικολαΐδης».

ΑΙΑΣ - ΕΛΠΙΣ 3-0 (25-21, 25-17, 25-13)
Αίας (Ζυγούρης): Νικολαΐδου, Τζιαρλή, Παπαδημητρίου, Μακρή, Καλαγασίδου, Ξανθοπούλου, Καραγιάννη (λ) - Τοπούρτη, Ατματζίδου, Στρατή, Ρουμελιώτη, Κανταρτζή.
Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Κουτούλα, Καρακατσιάνη, Παπάζογλου, Δροσοπούλου, Πανταζή, Αμπεριάδου, Δάκου (λ) - Κοκαβέση, Μαμουλασβίλι, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Χυτίρογλου.

ΑΡΗΣ - ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ 3-2 (25-22, 25-20, 25-22)
Αρης (Κοκκίνου): Σαρηγιαννίδου, Γουγούση, Κωνσταντινίδου, Μάρκου, Κουμρία, Δ. Γερομίχαλου, Ευθυμιάδου (λ).
ΑΣΚ Λαγκαδά (Κνάπεκ): Κουρτίδου, Στεργίου, Στόιου, Κλέπκου, Τσιούπα, Καρακόλη, Σαρπέτσα (λ) - Τσαλκιτζή.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αίας 6
2. Αρης 4
3. Ελπίδα 4
4. ΑΣΚ Λαγκαδά 4

Το πανόραμα του Final Four:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/2: Αίας - ΑΣΚ Λαγκαδά 3-1, Ελπίς - Αρης 3-1
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/2: Ελπίς - ΑΣΚ Λαγκαδά 2-3, Αρης - Αίας 2-3
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/2: Αίας - Ελπίς 3-0, ΑΣΚ Λαγκαδά - Αρης 3-0.

 

Τελευταία Νέα