Έκπληξη ελπίδας από Λαμία

Gazzetta team
Έκπληξη ελπίδας από Λαμία

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Όλα για την σωτηρία η Λαμία, η οποία κατάφερε να κάνει την έκπληξη της 16ης αγωνιστικής, επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-2.

Η προσπάθεια για την σωτηρία (μέσω πλέι άουτ φυσικά), συνεχίζεται για την Λαμία, με την ομάδα της Ρούμελης να πετυχαίνει την έκπληξη της 16ης αγωνιστικής. Και μιλάμεγια μεγάλη έκπληξη, καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 3-2 (25-18, 15-25, 21-25, 25-17, 15-11), πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη.

Έτσι κατάφερε να προσθέσει ακόμα δύο βαθμούς και θα συνεχίσει την προσπάθεια για περισσότερους, προκειμένου να φτάσει να παίξει στα πλέι άουτ με όσο γίνεται περισσότερους. Από την άλλη η Κηφισιά με την ήττα της έχασε την ευκαιρία να ανέβει τρίτη, ενώ είδε τον Φοίνικα να μειώνει την μεταξύ τους διαφορά στον έναν πόντο.

Ο αγώνας στο Χαλκιπούλειο παρότι κρίθηκε στα πέντε σετ δεν ήταν ντέρμπι, μιας και τα πέντε κατακτήθηκαν σχετικά εύκολα. Ο Μίσιτς με 19 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές, με τον Τεσέιρα να ακολουθεί με 15. Από τους ηττημένους ο Γιοβάνοβιτς με 16 ήταν ασταμάτητος, αλλά μόνος του...

Διαιτητές: Ονόπας, Χανδρινός

 

*Οι πόντοι της Λαμίας προήλθαν από 5 άσσους, 49 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 30 λάθη αντιπάλων και της Κηφισιάς προήλθαν από 3 άσσους, 54 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων

Τα σετ: 3-2 (25-18, 15-25, 21-25, 25-17, 15-11)

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Γκιρτζίκης 7 (4/9 επ, 3 μπλοκ), Γκιμαράες 12 (10/27 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 83% υπ - 56% άριστες), Τεσέιρα 15 (14/28 επ, 1 μπλοκ, 62% υπ - 21% άριστες), Χήρας 6 (3/10 επ, 3 μπλοκ), Ντε Σόουζα 4 (3/3 επ, 1 μπλοκ), Μίσιτς 19 (14/28 επ, 4 άσσοι, 1 μπλοκ) / Τσαδήμας (λ, 71% υπ - 25% άριστες), Βλαχόπουλος, Κουτσονίκας, Καββαδάς 1 (1/2 επ, 25% υπ - 25% άριστες)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Σουλτανόπουλος 9 (7/10 επ, 2 μπλοκ), Παπαγγελόπουλος 8 (5/13 επ, 3 μπλοκ), Φερρέρα 12 (8/19 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 87% υπ - 40% άριστες), Ρουμελιωτάκης 10 (10/23 επ, 91% υπ - 64% άριστες), Γιοβάνοβιτς 26 (21/43 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ) / Ταμπουρατζής (λ, 65% υπ - 31% άριστες), Χατζηπροδρόμου, Κόβαλτσουκ 3 (3/6 επ, 57% υπ - 29% άριστες), Σούρδι, Κάπελλας, Ρούσσης.

Η γνώμη του πάγκου

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Θανάσης Κατσιγιάννης είπε: «Είχαμε φοβερό 1ο σετ και με όπλο το σερβίς βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη. Στο 2ο σετ χάσαμε την συγκέντρωση μας. Το 3ο σετ θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει αλλά κάναμε 2-3 σημαντικά λάθη στην κόντρα επίθεση και στο σερβίς και το χάσαμε. Από το 4ο σετ δείξαμε πιο αποφασισμένοι και πήραμε τη νίκη. Μακάρι να είχαμε τρίποντο αλλά και το δίποντο κόντρα στην Κηφισιά είναι πολύ καλό. Ευχαριστούμε τους πιστούς φίλους μας που μας βοηθάνε. Ήταν πολύ καλή νίκη με δύσκολη και καλή ομάδα. Ο αγώνας συνεχίζεται. Πάμε στη Σύρο για το Κύπελλο με τον Φοίνικα και μετά με τον Παναθηναϊκό».

Ο προπονητής του Α.Ο.Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Συγχαρητήρια στη Λαμία. Έπαιξε καλύτερα και ειδικά στο σερβίς και νίκησε δίκαια. Με τέτοια εμφάνιση δε νομίζω πως θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Εμείς δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Φανήκαμε λίγο κουρασμένοι. Μας χάλασαν την υποδοχή και κάναμε πολλά λάθη υπό πίεση. Αυτή είναι μία κακή απώλεια για την υπόθεση της 4αδας. Στεναχωριόμαστε που χάσαμε. Αν το δούμε γενικά είμαστε μέσα στο στόχο μας. Μετά την 16η αγωνιστική ισοβαθμούμε στην 3η θέση με τον Εθνικό. Αυτό συνιστά από μόνο του επιτυχία. Δεν είμαστε υπερομάδα. Βρισκόμαστε σε τροχιά υπέρβασης από την αρχή και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Το ευχαριστιόμαστε. Αφήνουμε πίσω μας τη Λαμία και κοιτάμε τον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Μας ενδιαφέρει πολύ το ματς με την Παναχαϊκή γιατί θέλουμε να πάμε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό και θέλουμε να έχουμε ανάλογη εμπειρία».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα