Το σερβίς της 17ης αγωνιστικής

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Το σερβίς της 17ης αγωνιστικής

bet365

Με τους δύο αυριανούς (14/02) αγώνες ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης με τη διεξαγωγή του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Το πρώτο σερβίς της ημέρας θα δοθεί στο κλειστό του Ρέντη και στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μαρκόπουλο.

«Το Μαρκόπουλο θα παίξει ελεύθερα και έχει κίνητρο όπως απέδειξε και με τον Παναθηναϊκό. Για ένα λόγο περισσότερο η ομάδα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή αφού τέτοιου είδους παιχνίδια αν δεν τα προσέξεις, κρύβουν παγίδες», είπε ο Γιάννης Νικολάκης και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Αυτές οι αναμετρήσεις θέλουν... διπλάσια προσοχή ούτως ώστε να μην υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος που θεωρητικά είναι πολύ πιο κάτω από εμάς. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και βάσει πλάνου και σχεδιασμού να βλέπει κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα. Το Μαρκόπουλο είναι νεανική ομάδα που παίζει ελεύθερα και χαλαρά αν της δώσεις το δικαίωμα».
Οι ερυθρόλευκες θα παραταχθούν κομπλέ ενώ το ίδιο ισχύει και για το Μαρκόπουλο με τον Βέσκο Ιβάνοβιτς να σημειώνει από την πλευρά του: «Η αξία του Ολυμπιακού είναι δεδομένη καθώς έχει και το πιο πλήρες ρόστερ του πρωταθλήματος. Δεν περιμένουμε κάποιο θαύμα, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε κάποια πράγματα εν όψει των επόμενων σημαντικών αγώνων που έχουμε μπροστά μας»

Στο κλειστό της Χαλάστρας οι Μακεδόνες Αξιού υποδέχονται τον Πανναξιακό. Η τοπική ομάδα προέρχεται από την συμμετοχή της ομάδας Νεανίδων του συλλόγου στο Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ (ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης από την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-1) ενώ ο Πανναξιακός σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζει στον Λαγκαδά την τοπική ομάδα για τους ‘16’ του Κυπέλλου.
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πέρα από τη Νάξο με προβληματίζει και η κόπωση των κοριτσιών, αλλά και το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα δεν μπορέσαμε να κάνουμε σωστή προετοιμασία», τόνισε ο Μανώλης Σκουλικάρης ενώ ο Ατάνας Πετρόφ σημείωσε από την πλευρά του: «Οι Μακεδόνες είναι μια νεανική και εξαιρετικά μαχητική ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε δικαιώματα για να πάρουμε τους τρεις πόντους της νίκης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/2/2015
Μ. Μερκούρη, 16.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Μακοπούλου (Κυριοπούλου – Μεταξά, Ανδρονικίδης)
Χαλάστρας, 18.00, ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟΝ Πανναξιακός (Μπουγιούκας – Σταυριανίδης, Γεωργιάδης)

Κυριακή 15/2/2015
Α’ Ηλιούπολης, 16.00, ΓΣ Ηλιούπολης - ΟΠ Ρεθύμνου (Τσιμπινός – Τοψιδέλης, Τσιντομηνάς)

Δευτέρα 16/2/2015
Ανατόλια, 18.00, ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΓΣ Ηρακλής (Δανιηλίδου – Μπέλλος, Καραγιάννης)

Τρίτη 17/2/2015
Μίλωνα, 20.30, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Μουλά Λ. - Οικονόμου Β., Τριανταφύλλου

Τετάρτη 18/2/2015 (εξ αναβολής αγώνας της 14ης αγωνιστικής)
Νάξου, 18.30, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΟ Μαρκοπούλου (Πρέντζας – Τοψιδέλης, Μαυρικίδης)

Η βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 39
2.Παναθηναϊκός 38
3.Πανναξιακός 36
4.ΑΕΚ 28
5.ΑΟ Θήρας 27
6.ΟΠΕΡ 18
7.ΓΣ Ηλιούπολης 15
8.ΑΟ Μαρκοπούλου 15
9.ΣΑΑΚ Ανατόλια 11
10.ΑΣ Μακεδόνες 10
11.ΓΣ Ηρακλής 0

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα