Χάνει την χρονιά ο Ασπιώτης

Φώτης Καρακούσης
Χάνει την χρονιά ο Ασπιώτης

bet365

Η ατυχία χτύπησε για τα καλά τον Άκη Ασπιώτη, με τον διαγώνιο του Παμβοχαϊκού να μένει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες λόγω ολικής ρήξης πρόσθιου χιαστού.

Δεν έχει τέλος η γκαντεμιά για τον Άκη Ασπιώτη με τον διαγώνιο του Παμβοχαϊκού πριν προλάβει να γυρίσει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και να δείχνει πως έχει βρει για τα καλά τον εαυτό του, να μένει εκτός για έξη μήνες. Ο νεαρός παίκτης τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, συγκλονίζοντας όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Βόχας, με την διάγνωση να είναι η χειρότερη δυνατή, καθώς υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, μερική ρήξη έσω πλαγίου, ενώ βρέθηκαν και δύο οστικά οιδήματα.

Ο Παμβοχαϊκός αξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Η Διοίκηση του Παμβοχαϊκού εκφράζει τη λύπη και τη συμπαράστασή της για τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της ομάδα μας, Άκη Ασπιώτη.

Ο Κερκυραίος διαγώνιος διαγνώσθηκε με ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, δύο οστικά οιδήματα και μερική ρήξη έσω πλαγίου.

Η εξέταση έγινε από τον ορθοπεδικό του Παμβοχαϊκού, Γιάννη Ντέρο, που έχει αναλάβει και την επιμέλεια του Άκη Ασπιώτη ο οποίος θα χειρουργηθεί εντός της εβδομάδας.

Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί και του ευχόμαστε περαστικά, να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει γρήγορα, γερός και δυνατός στα γήπεδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα